"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2012 21:45
Jaruško, děkuji, je to moc prima a až dnes se vše dojedlo, vyplatilo se to
11. 9. 2012 21:52
júúúva to bude delikatesa, vypadá to úžasně, příležitostně vyzkouším Ivi
11. 9. 2012 07:08
magdalenka: Už si idem pre ňu !Ďakujem za správu! Kúpila, ochutnala a !
10. 9. 2012 11:16
DĚKUJI VŠEM ZA MILÉ VĚTIČKY
10. 9. 2012 09:39
varilamyskakasicku:a receptík sa mi veľmi páči...
9. 9. 2012 23:14
magdalenka: ano, také ji znám Magdalénko, máš pravdu, ta by se docela šikla, wow a díky
9. 9. 2012 23:13
Veronika.Hrozna: dám vědět, jednu jsem měla nedávno z masny, ta byla, ale musím se tam jít podívat, tu občas beru v Jindřišské
9. 9. 2012 19:12
Veronika.Hrozna:v bratislavskej Bille kupujem Uhorčík klobásu - 350 g, zatavená vo fólii, nám chutí (neznamená, že vám bude tiež). Teraz je v akcii za slušnú cenu, asi 1,70 euro ten balíček. Samozrejme, máš tam aj drahšie, túto dávam do kapustnice, včera do leča a pod., tie párkovité klobásy nemusím.
9. 9. 2012 18:07
varilamyskakasicku: Když nékde koupíš "sakra dobrou klobásu" dej védět kde a jak se jmenuje! Sakra dobrou klobásu ,koupit to je jak toho,Renoira, za 50 dolaru,co bylo dneska ve zprávách!
9. 9. 2012 13:50
Hmm, vydařené
8. 9. 2012 12:08
Tato krása mi unikla, Ivčo hned bych si s chutí dala, tak dám aspoň bodíka
7. 9. 2012 23:24
Jsem ráda, že se recept líbil a děkuji
7. 9. 2012 13:25
1974andrea: jinak bych tam příště Andrejko dala asi kolečka nějaké sakra dobré klobásy místo toho salámu nebo šunky, myslim, že to pak bude i pikantnější, ale zase někdy
7. 9. 2012 13:07
1974andrea: jenom povolené, tedy já to tak alespoň dala a bezvadné, opravdu jen povolené, pak se vše řádně stejně smíchá a spojí, pádím zase zpět do práce, jinak psala jsem to již i zde Aničce
7. 9. 2012 12:36
varilamyskakasicku:Ivčo, ale tady jsou dotazy na to, jestli sádlo rozpuštěné nebo jenom povolené?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 13 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 4 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 6 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 7 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 7 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 7 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 9 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 9 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 9 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 10 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů