Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahody na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKNX
Moje poznámka
Jahody na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKNX
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 15 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 15 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 7 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 8 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 9 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 9 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 9 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 9 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 9 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 9 hodinami
Tématické fráze:
jahody s pepřem,
jahody na zelenem pepri,
pepřové jahody,
jahody na pepri a medu,
recept jahody na zeleném pepři,
jahody s citronovym peprem,
jahody s pepřem,
jahody s medem a se zeleným pepřem,
jahody s medem a pepřem,
jahody s citromovým pepřem,
recept jahody,
reakcia na jahody,
na pepři,
banán na zeleném pepři,
jahody v medu,
med s pepřem,
kafe a pepr,
jahody s peprem a medem,
káva s pepřem,
jahody s peprovou omackou
Suroviny:
jahody,
med,
pepř čtyř barev,
máslo,
skořice mletá,
ořechy pistácie,
zmrzlina vanilková
Komentáře (16)
Tá kombinácia medu, škorice a štvorfarebného korenia je úžasná
casino: to štvorfarebné korenie sa nezomelie na jemno, v originál fľaštičke, je hrubo mleté, a je to dobré, jemne zomleté by to nebolo ono.
Pepř NEMELU
...a říkáme tomu JAHODY (ZMRZLINA) S PEPŘEM
Jarda, ono vo Francúzsku som jedla čokoládu s mletou červenou paprikou, robili ju čerstvo na ulici na kovovej platni, roztápali, miešali s paprikou a potom škrabkou našrabali do papierového kornúta koľ´ko si chcel. Zďaleka nevieme všetko čo sa v Európe varí. Treba ochutnať