Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek na zeleném pepři

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 14:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 880 kJ / 2 600 kcal
Bílkoviny228,47 g
Tuky126,09 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,90 g
Sůl4,19 g
Sacharidy129,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Laura N.

29. 1. 2013 13:54

Ahoj, nevím, proč tu všichni nadáváte na výtvor Papričky. Mně nepřijde, že by se s tím masem poprala špatně. Prostě uvařila z toho, co měla doma za maso a vypadá, že to bylo výborné. Já dělám pravé bifteky taky jen občas, protože nepřehazujeme peníze vidlema, ale když už je dělám, tak klasiku - na rozpálené pánvi, jen okořeněné, bez omáčky. A pro ty, co si hrají na odborníky nebo by se jima chtěli stát, mně v orientaci docela pomohla stránka www.bifteky.cz, kde je všechno o masu i jeho možných úpravách

chevy

5. 8. 2011 14:31

Já nevím, o co vám jde:-? Paprika vyrobila fotku, protože, když si to kdokoliv přečte pozorně dokonce, zjistí, že ona autorkou receptu není a napsala, co použila za maso.;-)
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčí:-K

Jarka

5. 8. 2011 14:22

Lidé nejsou netolelerantní...musíš tedy dávat věcem správný název, pokud píšeš biftek pak se to váže určitému druhu masa, takže jakkákoliv náhražka je zavádějíci...no prostě chápu že chcete šetřit,ale pak to neoznačujte těmito pojmu. Jistě tento recept je skvělý...jen to není biftek:-p

ladaxxx ladaxxx

10. 2. 2011 21:08

Tady máte něco o bifteku a stejkách.Snad vám to pomůže.;-);-);-)

http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225

Jakub

19. 4. 2010 18:53

Nechci být rýpal, ale tohle se bifteku ani nepodobá! Byftek se v žádném případě nerozklepává, dělá se z čistě uříznutého masa. Další věc je že biftek se nikdy nenakládá, na co byste nakládala svíčkovou? Když už je sama o sobě dost měkká.

eva hubova eva hubova

4. 3. 2010 14:40

Dívala jsem se na ty stránky-americké brambory,bramboráčky s nivou,žloutkové řezy a jiné.Myslím že všechny co mají fotky

Iljusa Iljusa

4. 3. 2010 14:07

Papričko - máš moc hezkou fotečku - tady máš svojí kopii
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...

socatko socatko

23. 2. 2010 16:10

Roman bude asi pekny rypal. Dobre, mozna umi varit a treba je i sef kuchar, ale tohle jsou stranky pro obycejne lidi, co radi vari a ji. Papriko, recept uzasny, pridavam k oblibenym a urcite udelam..Jen nevim, kde tady sezenu svickovou (Anglie), ale urcite neco vymyslim :yes: Super receptik :-8

Paprika Paprika

30. 12. 2009 16:23

Díky všem za obhajobu. Vím, že by měl být biftek z pravé svíčkové, ale prostě nejsem tak prachatá a měla jsem opravdu krásný kousek zadního z mladého býka, takže jsem v jeho použití na minutku neviděla problém. A já jsem použila určitě smetanu, manžel nemá ramu rád a s cholesterolem problém nemáme.;-) Ale nic proti ní nemám, pokud někomu vyhovuje, tak ať ji používá. Nechápu proč jsou lidé tak netolerantní.:-//

spagetka spagetka

30. 12. 2009 09:54

Ještě dodám k autor: Roman (neregistrovaný/á) - že by napověděla dost i fotka, kdyby ovšem dotyčný rozeznal svíčkovou od zadního hovězího ;-). Hezký den

BILKOVAI BILKOVAI

30. 12. 2009 00:25

Merylas:yes::-D:-))

Merylas Merylas

29. 12. 2009 23:51

Autorka fotky píše, že použila hovězí zadní a já osobně třeba dávám místo šlehačky rostlinnou Ramu do všeho. Mám vysoký cholesterol a tak nevím co si vybrat, jestli kriminál nebo aby mě to kleplo. Tak asi ten kriminál a spoléhám na to, že mi někdo občas přinese bábovku. Bez vajec ovšem a s rostlinným tukem a né máslem.

thomassinno thomassinno

29. 12. 2009 23:46

Jinak super receptík, nádherné fotečky, bodík je jistý :-) :yes: +2

thomassinno thomassinno

29. 12. 2009 23:45

Roman ( nereg ), kdybys si přečetl v příspěvku Papriky, že dělala ze zadního, a ne ze svíčkové, pak bys mohl tady něco kritizovat ... a pak, kdo je tady analfabet:-!:-!:-((

Roman

29. 12. 2009 23:25

Který neskutečný kulinářský analfabet může takovým způsobem upravit svíčkovou. Maso na obrázku je rozklepané jak na řízek. Škoda zvířete, které na muselo položit svůj život, aby z něj takový neumětel vařil. Použít do čehokoliv rostlinnou Ramu místo šlehačky, to už snad hraničí přímo s kriminálem. Ještě poznámka pro admina k antispamu - číslovka je něco úplně jiného než číslice (učí se asi ve čtvrté třídě základní školy) !!!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: biftek hovězí biftek omáčka na zeleném pepři biftek s peprovou omackou biftek recept omáčka ze zeleného pepře vepřový steak na zeleném pepři hovězí biftek s pepřovou omáčkou omáčka na biftek hovezi biftek recept hovězí na pepři hovězí steak na pepri omáčka k bifteku biftek se zeleným pepřem bifteky z pravé svíčkové steak na pepři recept na biftek veprove maso na zelenem pepři omáčka se zeleným pepřem maso na pepři

Suroviny: svíčková hovězí, šlehačka, pepř zelený, pepř mletý, sůl, omáčka worcesterová, brambory, vejce, kapie, sýr, máslo, smetana ke šlehání, mléko, petrželka, sůl

TopRecepty.cz

Biftek na zeleném pepři

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNM