Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 324 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2013 23:16
Je to dietní pěkně, rybu bych mohla denně, jakkoliv,zrovna jsem četla, že 90 % populace má nedostatek vitamínu "D".. něco na tom je..dip je také pěkný
17. 12. 2013 22:08
Rybička je rybička
17. 12. 2013 20:20
To je sympaticky dietní recept, bude se hodit po svátečním obžerství
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: rybí filety recepty tvarohovo smetanový dip rybí filety s křenem
Suroviny: ryba mořská, sůl, tvaroh jemný, pažitka, tymián, koření provensálské, sůl
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
3 názory