

Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem
Suroviny
- 500 g rybího filé
- 8 dkg cibule
- 4 dkg másla
- 2 lžíce rajčatového kečupu
- křen podle chuti
- strouhanka
- kari
- sůl
Postup přípravy receptu
Rybí filé rozdělíme na porce a vložíme do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolíme, poprášíme kořením kari, pokapeme zbylým tukem nebo máslem, posypeme jemně sekanou cibulí a přelijeme rajčatovým kečupem.
Vložíme do předehřáté trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby můžeme podlít několika lžícemi vody.
Hotový pokrm posypeme strouhaným křenem. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou.
Sestavu vhodně doplníme hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.