Pizza těsto z pizzerie
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 144 kJ / 1 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,80 g |
Tuky | 20,87 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 366,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2022 12:59
Těsto dobré, místo kečupu jsem si udělala rozvařená rajčata s bazalkou, chutnalo, dík
4. 4. 2022 14:31
Zelva771: Děkuji a jsem ráda, že chutná
4. 4. 2022 14:22
Když dělám pizzu, používám tento recept a jsem spokojená. Děkuji za něj. Nejoblíbenější je se 4 druhy sýra a klasická pomodoro a salám...Chválila i širší rodina, která si pochutnala na domácí pizze na rodinné oslavě
14. 5. 2021 20:35
Viler: Tohle těsto dělám na pizzu 3-4 x ročně. Tolik droždí nedávám, stejně hezky nakyne. Potřebuji hrubší těsto , protože do něj vždycky zaválím, na drobno nakrájené voňavé škvarky a natřu a obložím. Jinak by pizza zůstala celá a manžel hladový, jinou pizzu nesní.
14. 5. 2021 14:33
jaaaarmila: proč fuj? neznáte americkou pizzu ?
16. 2. 2021 16:02
Dal bych méně soli jinak výborné.
3. 3. 2019 15:29
Máte tu pizzu strašně tlustou fuj. Z 0,5 kg mouky já vyválím 4 pizzy a vy jen 2? Proto jsou tak tlusté. Pizza musí být tenká a křupavá. Válejte těsto na pečícím papíře, pak jde i tenká pizza krásně přendat na plech a netrhá se. A fakt stačí polovina droždí
18. 5. 2015 17:40
Cesto nebolo zlé. Robila som z polovičnej dávky, pretože pre porovnanie som robila aj inú pizzu http://www.toprecepty.cz/recept/42426-pizza-s-balk... . Oproti tej druhej bolo cesto akoby koláčovitejšie. Ale droždie v ňom cítiť nebolo.
9. 3. 2014 13:20
je fakt, že jsem už kdysi viděla recept od italského pizzaře, kde bylo toto množství droždí na stejné množství mouky a taky se mi zdálo moc. Dávám normálně jen 1/2 kostky na 500g mouky a peču v troubě na program "pizza". Syn říká, že je jedna z nejlepších, co jedl Jak říká Dajda - tenké a křupavé těsto.
Do kaiserek dávám dokonce jen 10g droždí na 500g mouky a jsou výborné.
Do kaiserek dávám dokonce jen 10g droždí na 500g mouky a jsou výborné.
9. 3. 2014 08:12
Souhlasím s Dajdou. Kostka droždí je strašně moc. Musí to být pak i cítit na chuť
9. 3. 2014 01:14
Podle mých zkušeností stačí mnohem méně kvasnic (10-20 g), tedy pokud chcete mít tenké a křupavé těsto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 11 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 21 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 7 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 10 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 12 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 13 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 14 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: těsto na pizzu jako z pizzerie pizza těsto jako z pizzerie krupave testo na pizzu těsto na pizzu jako z pizzerie recept nekynuté těsto na pizzu jako z pizzerie tenké testo na pizzu pizza těsto těsto na křupavou pizzu tncz nova pizza testo od pizzare krupave testo na pizzu recept pizza jako z pizzerie pizza těsto recept těsto na pizzu těsto jako z pizzerie pizza recept jako z pizzerie krupave pizza testo testo na tlustou pizzu pizza na 500g mouky pizza z pizzerie studena voda
Suroviny: mouka hladká, olej olivový, sůl, droždí, voda
Pizza těsto z pizzerie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qKj
11 názorů