Pizza jako z pizzerie

kedlubna Kuchař:

Domácí pekárna 127 názorů

5131

Suroviny

250 ml vody
1 zarovnaná lžíce soli
1 lžička cukru
50 ml olivového oleje
500 g hladké mouky
2,5 lžičky sušeného droždí
Recept si zatím oblíbilo 131 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Program TĚSTO (výborné těsto, které jde rozválet úplně na slabo, což je základ úspěchu, protože pizza nemá být buchtou).

  2. Toto těsto vyjde na 2 velké pizzy (2 plechy). Potřeme směsí oleje a kečupu, dáme ingredience kdo co rád, posypeme sýrem a dáme péct cca 25 minut na 200°C.

Poznámka

http://www.kedlubna.tym.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 161 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pizza jako z pizzerie

  • Veronika Dos. Veronika Dos.

    Tohle testo je proste nejlepsi! Uz ho jdu delat alespon po desate. Pizza se vzdycky povede, s testem se krasne pracuje, po upeceni je pizza tenka. Proste super. Moc dekuji. :-K

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Fanos: váš vulgární komentář mažu.

    Odpovědět

  • teny1 teny1

    Nóó děcka, svůj starý recept odhazuji v dál a už pokaždé tento. S U P E R !!! :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Misa Misa

    Testo jsem delala rucne, nemam pekarnu, nechala jsem vykynout podle oka a je to naprosty luxus! Pizza vyborna a okamzite se po ni zaprasilo! :-) Jinou uz delat nebudu! Moc diky za ten uzasny recept!

    Odpovědět

  • Martul Martul

    Těsto jsem udělala v robotu, poté jsem udělala 4 bochánky a nechala odpočinout. Těsto jsem neválela, ale roztáhla pěkně do kulata rukama. Recept je opravdu skvělý!!!! :-p

    Odpovědět

  • Járinka Járinka

    Dneska jsem udělala k večeři 4 plechy, 4 druhy a je supervinikající!!!! Moc děkuji za recept :yes:

    Odpovědět

  • Jiřina Jiřina

    :yes: luxusní dobrota pro moje dětičky.Vynikající.
    :-D

    Odpovědět

  • monikavd monikavd

    Vypadá krásně, doufám, že tak i chutná. :-) jsem moc kritická k pizzám :-) je to přeci dobrota, ale ne všechny recepty co jsem už Zkusila byli dobré, spíš žádný ;-( .
    Doufám, že tento recept bude konečně ten správný :) :-8

    Odpovědět

  • Alena Rolínková Alena Rolínková

    tak jsem dneska zkusila perfektní 2 velké plechy a misto sušeného droždí jsem dala 1/2 čerstvého zaděláno v pekárně diky všem moc chutnalo :-K

    Odpovědět

  • jankohrasko jankohrasko

    pekárnu nemám,ale i tak těsto pěkně nakynulo a moc se s ním dobře pracuje-díky za skvělí recept.

    Odpovědět

  • Zanett Zanett

    těsto výborné padárně se sním pracuje...jen budu muset zamakat na kombinaci ingrediencí:-p

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Pekárnu nemám,tak jsem použila své zlaté ručičky. Nejdříve jsem si myslela,že mi to sušené droždí nevykyne, ale super(používám jen čerstvé). Těsto jsem během kynutí 2xprohnětala a nádherně se s ním pracovalo. Těsto mi opravdu vyšlo na 2 plechy,ač jsem tomu nevěřila. Ingrediencí jsem tam dala požehnaně a pekla jsem na olejem vytřeném plechu na 250°C 10 min. Pizza byla vynikající, byla křupavá akorát a kupodivu i střed byl propečený. "Sežralo" se to tak rychle,že jsem to ani vyfotit nestihla. :-D Děkuji za SUPER recept!!!!

    Odpovědět

  • mirikiri mirikiri

    Pizza z tohoto těsta je naprosto vynikající. Děláme často i v podobě muffinů.

    Odpovědět

  • Tynaja Tynaja

    Jak dělat toto těsto, když nemám pekárnu? Zpracovat a nechat kynout? Jak dlouho? Můžu použít i obyčejné drožní? Pokud ano, kostku na toto množství? Děkuji za odpovědi.

    Odpovědět

  • hudaska1 hudaska1

    vyzkoušeno ... výborný recept, bodík letí;-);-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo