Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory jinak

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 2. 2015 18:56

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K tomuto složení jsem došla léty.Mám doma 3 mlsné chlapy a tak se postupně přidávalo a zkoušelo.Jak říkali děti, že to vypadá jako když vaří pejsek a kočička. Záměrně neuvádím množství. To musí každý podle své chuti a co má kdo rád. Když já dělám, tak ten plech má asi 5 kg :-). Když nechám stydnout, abych mohla uložit do lednice, nějak záhadně a docela rychle se vypařijou :-).

Snad se najde někdo, komu budou chutnat. Pro mě je to docela pracné jídlo, tak 2 hod. mi trvá,(při našem množství) než vše oloupu a nakrájím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radik

20. 8. 2015 19:06

Výborné už je děláme pravidelně :yes:

tejaja tejaja

15. 2. 2015 20:08

Možno to nemá s francúzskymi zemiakmi nič spoločné ( ako tvrdí autorka ), ale akékoľvek zemiaky zapečené s čímkoľvek milujem a tieto sú dobré. Dobrú chuť im dá Niva. :-);-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory francouzské brambory recept francouzské brambory jinak recept na francouzské brambory francouzské brambory video recepty francouzské brambory francouzské brambory recepty francouzské brambory top recepty francouzské brambory trochu jinak bramborové recepty top recepty francouzské brambory francouzske brambory video francouzské brambory pro deti nejlepší recepty na francouzské brambory video francouzské brambory top recept recept na francouzské na brambory video recept francouzské brambory bramboráky recept recept francouzské brambory francouzské brambory-recept

Suroviny: brambory, vejce, okurky sterilované, paprika sterilovaná, hrášek sterilovaný, cibule, kabanos, slanina anglická, sýr niva, sýr cihla, sůl, pepř, olej, smetana, vejce

TopRecepty.cz

Francouzské brambory jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P9lW