Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Mozno poklast platkovym syrem na zaver zapekani....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pajato

17. 4. 2018 11:38

tak se musim priznat, ze jsem pres 20 let zastavala nazor, ze ty prave francouzaky jsou jen s uzeninou a uvarenym vejcem a nic jineho nejde aby se to nepokazilo... vcera jsem teda ty zaslehane vajicka pridala... a musim rict, ze to bylo lepsi! Nebylo to tak suche a manzelovi chutnalo taky lip...:-K

Dája

15. 10. 2016 15:06

Já dělám také ze syrových brambor, ale kažkou vrstvu brambor osolím, opepřím a opravdu jen trošičku posypu hladkou moukou. Jinak vajíčko, salám - prostě co libo. Moukou to dostane zvláštní, ale dobrou chuť.

Dana Němcová

23. 11. 2014 10:12

Podle receptu tam nedáváme Podravku,ani klobásu,stačí točený salám,buď nakrájený na plátky,nebo na kostičky a trochu opečený na pánvičce,pustí šťávu a je to chutnější.Také tam dávám hodně usmažené cibule,mňam.

Ivana79

1. 10. 2014 12:52

Pridávam fotku,sú :-p:-p:-*

Stepanka

9. 9. 2014 19:56

Zkoušela jsem a opravdu výborný. :)

Ivule25

19. 3. 2014 18:56

Zítra vyzkouším, přidám ještě hrášek, ale vypadá to super:-)

Petr

16. 10. 2011 03:18

Určo výborný.Francouzské brambory je moje nejoblíbenější jídlo od mala.My tam dáváme krom brambor,vajec,smetany a sýru aidamu také nivu,slaninu a navrch sýrovou omáčku.Nebál bych se klidně kombinovat masem a jednou sem si tam dal i fazolky.Jinak výborná je k francouzským okurka.:yes:

katica

1. 10. 2010 18:35

vobec neni treba sa bat tych surovych zemiakov a kapusty-zeli, treba to piect pomalsie,najskor zakryte a potom odkryte dopiect

isindy

2. 8. 2010 10:56

líbí se mi :-p za mě plus, že není potřeba vařit brambory předem...mám ráda jednoduchou a rychlou přípravu...dělám podobně, jen vše na kostičky a nedávala jsem vařená vejce...vyzkouším a uvidím...ale není důvod, proč by nechutnalo :-p;-):yes:

Ivana Ch

9. 4. 2010 06:09

Francouzské brambory taky dělám ze syrových brambor,ale nedávám tam vařená vajíčka. Vajíčkama je potom zaleju.

JanaDorazinova

8. 7. 2009 12:00

Moc dobré;-) Zase něco, co tady je a opravdu skvělé, zase nějak jinak.:yes:

JanaDorazinova

8. 7. 2009 09:41

No, vybusna, právě jsem na to myslela, na to zelí, jenže, pokud je to ze syrových brambor, tak by mohly být trochu problémy se změknutím právě těch brambor

vybusna

8. 7. 2009 08:09

ja kym som este robila fr.zemiaky, tak som ich prekladala kyslou kapustou.....

Jikotka

7. 7. 2009 23:11

Taky na to koukám,že bych zítra udělala nšco kde není maso(i když je tam salám),uvidíme :-p:-D

JanaDorazinova

7. 7. 2009 23:07

Hmmm, inspirace opět.:-p Ne teda, že by to bylo něco úplně nového, ale já měla v plánu zrovna zítra na přání přítele udělat francouzské brambory:-), tak proč ne tyhle, že jo?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzske brambory francouzské brambory recept francouzské brambory ze syrových brambor recepty francouzské brambory fr.brambory francouzské brambory z vařených brambor francouzské brambory na smetaně fr. brambory francouzské recepty fr brambory francouzský brambory pravé francouzské brambory jak udělat francouzké brambory francuzske brambory recept na francouské brambory francouzske brambory smetana zapékané brambory petra janů recept na francouzke brambory jak udelat francouske brambory vynikající recepty

Suroviny: brambory, vejce, vejce, klobása, smetana ke šlehání, podravka, pepř mletý

TopRecepty.cz

Francouzske brambory trochu jinak....vynikajici

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwvr