Rychlá kakaová buchta z remosky
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 665 kJ / 2 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,28 g |
Tuky | 89,74 g |
Vláknina | 10,43 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 331,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vlastním starší a menší remosku s hliníkovou mísou o průměru 22cm.
Všechny mé recepty najdete tady: http://www.merylas.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2015 08:12
casino:Moje ma na termostatu regulaci 1-10.Nevim, jestli to mely Bravosky i drive, ale ta ma, tusim rok 2007, ji ma.
Ale Maruska uz odpovedela za mne.
Ale Maruska uz odpovedela za mne.
7. 5. 2015 06:33
casino: Chocolate má bravosku Edit: než jsem vše přečetla a dopsala, Maruška byla rychlejší
7. 5. 2015 06:32
casino: Řeč byla o Bravosce a kopíruju část popisu od výrobce: Další předností je plynule regulovatelný termostat, který udržuje komfortně požadovanou teplotu. 60 - 210°C. Taky to vidím jako velikou přednost, ale vystačím si už taky jen se stařičkou remoskou
7. 5. 2015 00:13
chocolate:
Kdysi jsem měl všechny velikosti remosek, tu střední dokonce 2x (mezi dvěma víky jsem zkoušel péci i pizzu - no, ni moc). Mančaft si je časem "půjčil" a už mám jen jednu střední (ve zdraví se dožila věku už téměř důchodového) a k ní 4 misky (buchty peču jak na běžícím pásu ale prozraďte mi, jak se v remosce peče "pomalu"? Ta moje buď peče na plné pecky, nebo nepeče. Nebo má ta vaše mladice regulaci teploty?
Kdysi jsem měl všechny velikosti remosek, tu střední dokonce 2x (mezi dvěma víky jsem zkoušel péci i pizzu - no, ni moc). Mančaft si je časem "půjčil" a už mám jen jednu střední (ve zdraví se dožila věku už téměř důchodového) a k ní 4 misky (buchty peču jak na běžícím pásu ale prozraďte mi, jak se v remosce peče "pomalu"? Ta moje buď peče na plné pecky, nebo nepeče. Nebo má ta vaše mladice regulaci teploty?
6. 5. 2015 21:47
Merylas:Da se otacet, pokud chci smazit nebo dusit, ten dil, kam se pripojuje elektrina a hreje, je dole.Pokud pecu, dam ho misto poklice.Uz jsem v ni zkousela i pomalu pect kachnu a byla vyborna, krupava se spoustou vypeceneho tuku.
Jsem spokojena, i kdyz ted ji mam na chalupe, slouzi uz osmym rokem.I kdyz to je oproti remoskam jen zlomek casu, ty maji holky i ctyricet let a porad slouzi.
Jsem spokojena, i kdyz ted ji mam na chalupe, slouzi uz osmym rokem.I kdyz to je oproti remoskam jen zlomek casu, ty maji holky i ctyricet let a porad slouzi.
6. 5. 2015 20:37
Frantiska:
chocolate: Luci, musela jsem juknout na Bravosku, ona peče spodem a dá se nějak otočit a prý peče pak shora. Přiznám se, že nevím, jak se používá, konkrétně jaký je ohřev při pečení moučníků? A peče dobře?
chocolate: Luci, musela jsem juknout na Bravosku, ona peče spodem a dá se nějak otočit a prý peče pak shora. Přiznám se, že nevím, jak se používá, konkrétně jaký je ohřev při pečení moučníků? A peče dobře?
6. 5. 2015 19:50
I mne se buchty do remosky, byt mam bravosku, moc libi a zvlast ocenuji, ze jsou hrneckove.Na chalupe to bude fajn.
6. 5. 2015 19:46
ja taky vítám recepty pro remosku :)
6. 5. 2015 19:39
cecilka: Já si těžkou hlavu nedělám, jen mě to překvapilo Když, tak průběžně tady ještě pár receptů přidám, když je o ně zájem A jinak listové těsto jsem ještě v remosce nezkoušela, peče se při vyšší teplotě, tak v tom neporadím.
6. 5. 2015 18:36
Merylas, z kritických hlasov si nerobte ťažkú hlavu a berte ich. Vďaka za recepty na ďalšie remoskové buchty, určite ich vyskúšak a už teraz.
Ale ešte vás poprosím o radu, ako na "remoskové" pečenie lístkového cesta.
Vďaka.
Ale ešte vás poprosím o radu, ako na "remoskové" pečenie lístkového cesta.
Vďaka.
6. 5. 2015 18:22
Merylas: Uživatelé, kteří Tě bezdůvodně osočí a pak se ani neomluví, Ti mohou být volní. A nejen já ty remoskové recepty vítám, vždyť víš
6. 5. 2015 17:45
cecilka: Děkuji za zájem o "remoskové" moučníky. Další 3 stránky různých moučníků, které jsem vyzkoušela, jsou tady http://www.merylas.estranky.cz/clanky/moucniky/pec... Některé si jsou podobné a lišící se jen v pár věcech, jiné mají zase podobné fotky a jestli bych je tady všechny přidala, tak by zase některý z uživatelů mohl mít s tím problém. Viz. koment níže s tvrzením, že přidávám dva stejné recepty a pak teda že jsou jen podobné, ale mají stejné fotky Je pravda, že v remosce zkouším péct běžné a známé moučníky, ale musím si je objemově přizpůsobit, aby se dobře propekly a jsou typy moučníků, které se mi tam péct prostě nedaří.
6. 5. 2015 16:51
Merylas, nemohli by ste uverejniť aj viac receptov, ktoré sa dajú robiť v remoske? Samozrejme, okrem pečeného mäsa.
Ďakujem
Ďakujem
4. 5. 2015 21:08
ivulinka: Ivi díky Na pečení moučníků začínám remosku více používat. V létě ji hodně lidí využívá i na chatách a chalupách a všelijaké hrníčkové recepty bez vážení, kdy se vše jen smíchá dohromady, jsou dost v oblibě. Nikomu se nechce v kuchyni trávit hodně času.
4. 5. 2015 21:02
Bude určitě hodně dobrá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 6 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 7 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 7 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 8 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 8 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 9 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: buchta z remosky buchta do remosky buchta v remosce kakaová buchta rychlá buchta remoska recepty hrníčková kakaová buchta rychlá buchta s marmeládou buchty z remosky kakaová buchta bez vajec hrníčková buchta do remosky moučníky z remosky recepty z remosky bábovka v remosce hrníčková buchta s kakaem hrníčková buchta v remosce kakaova buchta v remosce rychlá buchta v v remosce remoska buchta buchty v remosce
Suroviny: mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, marmeláda rybízová, kokos
Rychlá kakaová buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2ZD
21 názorů