Květákový teplý salát
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 272 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 28,50 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 128,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Jezte česky - rok v naší kuchyni, mírně upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2015 12:24
19. 9. 2015 12:17
19. 9. 2015 11:54
18. 9. 2015 17:06
18. 9. 2015 17:03
18. 9. 2015 17:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 12 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 16 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 30 minutami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 5 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: květákový salát recept na salát z květáku teplý salat z kvetaku salát z vařeného květáku a šunkou
Suroviny: květák, mrkev, slanina anglická, hrách žlutý, olej řepkový, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, olej, med, sůl
Květákový teplý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxrE
6 názorů