Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý salát s květákem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

11. 4. 2015 14:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 136 kJ / 749 kcal
Bílkoviny12,04 g
Tuky61,60 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy32,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je převzatý z letáku Kaufland a je vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Masula

12. 4. 2015 16:42

klukodvody:Myslím tím opékat,to byl přehmat,omlouvám se a děkuj za upozornění:-K

klukodvody

12. 4. 2015 13:51

Trochu nerozumím tomu ,že květák opékáte a v odpovědi smažíte .Co je prosím správně?

Masula

11. 4. 2015 19:36

Po smažení je na skus, tvrdý opravdu není, smažila jsem ho as 10 minut, ale né zprudka.Sama jsem byla zvědavá jestli nebude tvrdý;-) a během smažení jsem ho ochutnávala:-).I dcera byla překvapená jak je to dobré:-p:-K.

Jana

11. 4. 2015 19:16

A změkne alespoň trochu ten květák jen při samotném opékání, když se vůbec nepodlívá žádnou tekutinou? Díky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: teplý salát salát s květákem teplý těstovinový salát s kvétákem květákový salát s krůtím masem teplý květákový salát

Suroviny: květák, špenát baby, mandle, kapary, máslo, olej olivový, šťáva citronová, med, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Teplý salát s květákem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8x5W