Teplý salát s květákem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 136 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,04 g |
Tuky | 61,60 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 32,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je převzatý z letáku Kaufland a je vynikající.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2015 16:42
klukodvody:Myslím tím opékat,to byl přehmat,omlouvám se a děkuj za upozornění
12. 4. 2015 13:51
Trochu nerozumím tomu ,že květák opékáte a v odpovědi smažíte .Co je prosím správně?
11. 4. 2015 19:36
Po smažení je na skus, tvrdý opravdu není, smažila jsem ho as 10 minut, ale né zprudka.Sama jsem byla zvědavá jestli nebude tvrdý a během smažení jsem ho ochutnávala.I dcera byla překvapená jak je to dobré.
11. 4. 2015 19:16
A změkne alespoň trochu ten květák jen při samotném opékání, když se vůbec nepodlívá žádnou tekutinou? Díky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 3 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 4 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 35 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: teplý salát salát s květákem teplý těstovinový salát s kvétákem květákový salát s krůtím masem teplý květákový salát
Suroviny: květák, špenát baby, mandle, kapary, máslo, olej olivový, šťáva citronová, med, sůl, pepř
Teplý salát s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8x5W
4 názory