Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 847 kJ / 2 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,25 g |
Tuky | 43,30 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 365,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2017 22:08
cathleen: Ivka, piekla som v rozpálenej rúre. Piekla som podľa viacerých receptov tu z Topiek a v podstate všetky mi chutili. O tejto nevravím, že mi nechutila, ale nebolo to pravé orechové.
25. 2. 2017 16:20
Souhlasim s Cat.
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
Ja davam testo na horky plech, pouzivam s derovanym dnem. Po upeceni davam na chvilicku na mrizku, aby se nedelala para mezi upecenym testem a horkym plechem.
25. 2. 2017 15:02
tejaja: to se divím, Teri, je to klasické těsto na pizzu, jako dělá většina lidí (a myslím, že už ho tady budeme mít víckrát) - i poměry sedí perfektně. Možná stačilo víc vypéct nebo péct prudčeji, a byla by chrumkavá ažaž
25. 2. 2017 12:57
Pizzu robím z polohrubej múky, teraz som urobila podľa receptu z hladkej, a nebolo to ono. Surové cesto bolo akoby gumové. Upečené nebolo zlé, ale nebolo to chrumkavé, ako mám rada. Skôr mi pripomínalo koláčové cesto, len bez cukru. Takže zjesť sa dalo, nebolo to zlé, ale nabudúce radšej iné.
21. 1. 2016 18:56
Smazala jsem fotku - autorka Perutýnka by asi koukala, kam se její obrázek zatoulal
21. 1. 2016 14:41
Pokud fotka není vaše, bude muset být odstraněna. Je sice pěkné, že je uveden zdroj receptu, ale fotky se z jiných webů nekopírují.
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537
http://foto.dama.cz/foto.php?f=824537
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 42 minutami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 12 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 12 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 13 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 14 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 14 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 14 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 14 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 15 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Placky se pečou a upravují na mnoho způsobů. Některé jsou velmi jednoduché, ale k chuti přijdou vždy
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: pizza z domácí pekárny pica z pekarny těsto na pizzu z domácí pekárny testo na pizzu pekarna domácí pizza recept pizza s domaci pekarny pizza z pekarny pica do z domácí pekárny testo pizza pekarna pizza domaci pekarna testo na pizzu s domaci pekarny pizza testo v domaci pekarne těsto na pizzu z pekárny pekarna na picu pizza těsto do pekárny recept na pravou pizzu z domácí pekárny těsto na pizzu v pekárně recept na domácí pizzu domaci pekarna testo na picu pizza těsto recept z pekárny
Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí
Pizza z domácí pekárny - vyzkoušeno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNz0
6 názorů