Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové makové muffiny s rebarborou

Tyto muffiny překvapí velmi zajímavou chutí, kterou dosáhneme kombinací máku a rebarbory. Navíc je připravíme bez lepku a cukr nahradíme javorovým sirupem. Nejlepší jsou podávané se šlehačkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

25. 3. 2016 11:14

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie30 029 kJ / 7 177 kcal
Bílkoviny180,11 g
Tuky410,27 g
Vláknina138,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,99 g
Sůl1,08 g
Sacharidy621,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bez lepku, ne bez chuti! Inspirace nejenom pro "bezlebkace," ale pro všechny, co jedí rádi, dobře a zdravě. http://vylizanytalir.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší muffiny s rebarborou mufiny s rebarborou

Suroviny: mouka bezlepková, mouka mandlová, prášek do pečiva, soda jedlá, vejce, sirup javorový, mák mletý, rebarbora, olej kokosový, semínka chia, extrakt vanilkový, mandle sekané

TopRecepty.cz

Bezlepkové makové muffiny s rebarborou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvY0