Sloní uši
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 235 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 50,71 g |
Vláknina | 15,28 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 432,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další kynuté recepty najdete na stránkách Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2016 06:06
zizala: děkuju za zprávu i hezkou fotku
6. 6. 2016 20:18
Moc dobrá, jednoduchá buchta. Pekla jsem na chalupě, těsto jsem dělala ručně, pekárnu tam nemám. Pekla jsem ve velké remosce, takže tvar je všelijaký Bod už jsem dala, tak jen fotku a dík za recept
24. 5. 2016 18:36
Vyzkoušel jsem a pekl v remosce. Potvůrky vykynuly tak, že téměř nadzdvihovaly víko remosky a tím pádem byl vršek spálený. Příště zopakuji zase v nádobě od remosky, ale šoupnu ji do trouby. Chuťově výborné!
20. 5. 2016 12:41
To je fakt nádhera
19. 5. 2016 08:46
maiva: samozřejmě Omládek umíchni v misce (nebo také v pekárně, ale chce to program bez předehřevu - třeba začátek programu na moučníky s práškem do pečiva), pak k němu ve formě pekárny přidej zbytek surovin a na uhnětení bych asi také použila program bez předehřevu.
Vykyne to pak ve vypnuté pekárně.
Vykyne to pak ve vypnuté pekárně.
18. 5. 2016 15:04
Pěkný recept uloženo. Ještě mám dotaz, zda jde těsto umíchat v pekárně.
18. 5. 2016 14:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 8 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 14 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 1 hodinou
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 2 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 2 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 3 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 4 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 5 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sloní žrádlo je pikantní směs, skvělá k večeři nebo jako pomazánka na chlebíčky
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: sloní ucho recept sloni usi sloní uši recept sloní ucho recept na sloní ucho recept sloní uši zákusek sloní ucho recept sloní ucho buchta sloní ucho sloni ucho buchta rezy sloni ucho recept na sloni usi buchta sloní oko moučník sloní ucho dort sloni ucho sloni ucho moucnik moučník sloní uši recept sloní ucho fotografie zákusek sloní uši buchtami sloni ucho
Suroviny: voda, mouka hladká, sladěnka, droždí, voda, máslo, cukr, šťáva citronová, kůra citronová, cukr vanilkový, mouka hladká, sůl, máslo, vejce, mandle plátkové
Sloní uši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jKry
7 názorů