Špekáčková variace na spetzofai
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 22,66 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nejen tento recept najdete také na http://www.mojetara.cz/recipe/spekackova-variace-n...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 6 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 7 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 36 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 6 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 9 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: recept na prvorepublikové špekáčky špekáčkova po zbyle opecene spekacky spekačkova rýže špekačková
Suroviny: špekáček, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, zelená pálivá paprika, rajče, pyré rajčatové, feferonka, cibule červená, česnek, olej olivový, víno červené, cukr, bobkový list, paprika čerstvá červená, sůl, pepř
Špekáčková variace na spetzofai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xrkn
0 názorů