Čína podle Patrika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 524 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,83 g |
Tuky | 69,44 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 13,05 g |
Sacharidy | 53,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vhodná příloha - rýže.
Pokud vám klasická rýže přijde příliš fádní, zkuste ji připravit alternativním způsobem - akorát jestli budete dělat čínu na oběd, s rýží začněte už ráno.
V hrnci na troše oleje orestujte hrnek obyčejné rýže - cca 3 minuty, pořád míchejte. Pak přidejte 1,5 hrnku vody a nechte zpěnit. Zeslabte sporák a nechte vodu vyvařit: pozor, po zeslabení už nesmíte míchat, jen občas lžičkou jemně na okraji zkusit, jestli už se voda odpařila. Pak hrnec přikryjte pokličkou, zabalte do utěrky a strčte ho až do oběda do peřin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2017 20:31
4. 9. 2016 19:08
4. 9. 2016 18:57
4. 9. 2016 18:29
Máte to moderátorky hodně těžký vedlejšák, držím Vám palce
4. 9. 2016 18:03
http://www.food.com/recipe/chicken-and-teriyaki-sa...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 38 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 59 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu-top recepty recept na čínu čína recept čina prezentace kuřeci čína prezentace
Suroviny: maso, olej, žloutek, cibule, solamyl, maggi, koření kari, omáčka worcesterová, paprika sušená pálivá, sůl, cukr moučkový
Čína podle Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0qr
5 názorů