jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Čína

Čína
nahoru
Čína Čína Čína Čína
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso

Suroviny:

1/2 kg masa, já použila drůbeží, ale jde to ze všech mas, včetně divočiny,2 žloutky, 3 lžíce oleje, 3 feferony, ale i méně, podle chuti, 2 lžičky worcestru, 2 lžičky magi, 2 lžičky soli, 1/2 lžičky cukru, 1 velká cibule.

Postup přípravy receptu

Maso si nakrájíme na nudličky a přidáme všechny ingredience. Necháme uležet minimálně 24 hodin, pokud použijeme jiné maso, tak déle. Čína se dá dělat i z játry, jen sůl přidáme až po úpravě, ale magi a worcestr přidáme hned.
Po naložení, maso prudce orestujeme na oleji, pak stáhneme na menší výkon a doděláme. Jako příloha jsou nejlepší opečené brambory.

Poznámka

Dělala jsem i ze zajíce, králíka a z játry, kde jsem přidala sojové nudličky. Játrová šťáva, které je hodně, se napije do soji a nezaujatý téměř nepozná, že jde o soju.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
17 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Čína"

autor: nicknack (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2013 09:51:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

x.XXX.x: a jooo smajlik ted uz je mi to jasny, dik za vysvetleni smajlik

autor: x.XXX.x
vloženo: 05.05.2013 07:20:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nicknack: to se pozná hned, jakmile má člověk odlišný názor, neumí vařit- to nevíte?smajliksmajlik

autor: nicknack (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.05.2013 00:06:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chocolate:myslim ze Petr ma pravdu a rozhodne nechapu jak ste poznala ze neumi varit ???

vloženo: 28.03.2013 12:10:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

planeta:smajliksmajlik díky

autor: planeta
vloženo: 28.03.2013 10:24:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jistě dobré, pěkné foto, stojí za vyzkoušení, dávám do oblíbenýchsmajlik

autor: chocolate
vloženo: 30.07.2011 15:57:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PETR:Asi holt neumíš vařit Petře..smajlikOslň nás svým receptem.

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.01.2011 10:08:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle mi přijde jako čína po "česku", nejsou tam ani ingredience, který by tam být měly. Každopádně ty na asijskou kuchyni si můžete koupit na www.asian-food.cz, zrovna jsem to teď někde našel :))

vloženo: 11.05.2010 19:11:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díkysmajlik

autor: Jenny
vloženo: 11.05.2010 18:54:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

óóó jééé...smajliksmajliksmajlik+13smajlik

autor: Radulinka6
vloženo: 28.01.2010 21:59:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,tuto čínu máme moc rádi,děláme ji s rýží a je výborná.Kdo má rád k tomu zeleninu,ať si ji k tomu dá.Dávámbodíksmajliksmajlik

vloženo: 04.01.2010 20:55:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sodovka díky!! Taky dělám jen tuhlesmajlik

autor: Sodovka
vloženo: 04.01.2010 20:20:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, tuhle čínu máme ze všech receptů na čínu nejraději.smajlik Jenom na 1/5 kg masa dávám všude 3 kávové lžičky a ještě navíc 3 kávové kžičky sojové omáčky a 1 kávovou lžičku kari koření a 2 kávové lžičky Solamylu. Olej již nedávám. Posílám bodíka.smajlik

vloženo: 02.01.2010 17:14:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jana73 smajliksmajlik taky si myslím, že je to fuk. Kdysi jsem ten recept dostala od někoho, od té doby nedělám jinak a všem chutnásmajlik Díky za bodíksmajlik

autor: jana73
vloženo: 02.01.2010 16:25:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, dnes jsem potřebovala k obědu něco rychlého a tak jsem si včera naložila a dnes pro rodinku udělalasmajlik. Bylo to moc dobré a je nám úplně jedno jestli je to čína, džuveč nebo něco jiného.smajlikPosílám bodsmajlik

vloženo: 03.10.2009 09:23:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Madison, je fajn vědět, že někdo vyzkoušel a chutnalosmajlik, díky!

autor: Madison
vloženo: 03.10.2009 05:21:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani vyborny recept,dnes jsem vyzkousela a pridala nakrajenou papricku dve barvy ,mrkev na strouzky a placaty hrasek jen ty slupky.Nasi si pochutnali a i oko se potesilo,priste vyfotim.smajlik

vloženo: 29.09.2009 18:50:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mila.obornikova@cz

vloženo: 05.04.2009 17:12:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagi, rozhodně to mám v úmyslu!smajlik

autor: spagetka
vloženo: 05.04.2009 14:10:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

samouk (neregistrovaný/á) - Džuveč je jídlo z vepřového, přidávají se papriky, rajčata, protlak nebo kečup apod, takže to ani zdaleka tohle jídlo nepřipomíná, autor příspěvku použil první slovo, které ho napadlosmajliksmajlik, takže Jani, vař dál podle svého smajliksmajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 05.04.2009 12:48:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Džuveč je také jídlo - podobné, já ho sice nedělala, ale určitě je zde nějaká šikulka, která to už vařila smajlik A k tomu receptu, je to dobré - ale dosti známé, tak se Jani nezlob smajliksmajlik Posílám pozdrav , čau Jana.

vloženo: 05.04.2009 12:41:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

samouk, přiznám se bez mučení, že nevím, co je to džuveč, takže je mi to fuk, co to připomíná!smajlik Je to vepřové naložené maso a moc dobré!smajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 05.04.2009 12:32:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

samouk (neregistrovaný/á) - tady ale nikdo netvrdí, že to je dovezeno z ASIE!

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2009 12:19:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

milé dámy, spíše mi to připomíná džuveč,toto nemá s asií nic společného.je mi líto: smajlik

vloženo: 03.03.2009 17:31:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ladi, vysazený je každý rok a věř, nebo nevěř, měla jsem ho plný mražák, ovšem jen do té doby, než jsem poznala tebe, paní "líbečková"smajliksmajlik Ale opravdu je v jídle dobrý, tak si ho namrazím víc. Parapety na okně mám úzké, tak mi to tady nevlezesmajlik

autor: spagetka
vloženo: 03.03.2009 16:22:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jjo jako Bibi, a je to super. Jo a Jani, letos nezapomeň vysadit libeček smajliksmajliksmajlik

vloženo: 03.03.2009 14:14:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No a já zeleninu nemusím, ikdyž ji statečně taky jím, ale zrovna tenhle recept je právě bez zeleniny a to mi vyhovuje. Veškerá zelenina mne nadýmá, ale vím, že je třeba s ní obohatit sem tam jídelníček. Já jsem teď stejně na dietě od Terezky, zrovna dnes jsem na oběd měla kuřecí plátek a kupu zeleninového salátusmajlik

autor: Paprika
vloženo: 03.03.2009 13:55:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Čínu máme rádi, ale dáváme do ní hodně zeleniny (česnek, cibuli, pórek, zelí, papriku), asi 2-3x více než masa. Je to jeden z mála způsobů, jak ji do manžela bezbolestně dostanu.smajlik smajlik smajlik

autor: Jikotka
vloženo: 03.03.2009 13:50:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janko,přidávám ještě pórek a zeleninu jako Bibi,je to vždycky mňam,smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 03.03.2009 13:39:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, čínu dělám hodně podobně, ale v polovině restování masa přidávám něco ze zeleninky.smajliknejčastěji kukuřici,papriku na proužky, někdy cuketu, pórek ap....,protože to znám a je to dobrý, dávám Ti bodíka.smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

cina recepty maso na čínu nejlepší recepty na čínu drúbeží čína jak se vaří čína tenhle recept je nejlepsi nejlepší čína recept jak uvařit čínu čína z vepřového nejlepší recept nejlepsi recept na cinu uvařit čínu nalozeni ciny recepty na cinu naložená čína dobrá čína recept na dobrou cinu recepty - čína recepty-čína recepty čína jak udělat dobrou cinu jak uvarit dobrou čínu dobrá čína recept vareni cina vaříme čínu nalozeni masa na cinu nalozit maso na cinu nejlepší čína naložit čínu jak naložit maso na čínu recept čína jak naložit čínu naložené maso na čínu jak udelat cinu dobrá vepřová čina jak připravit čínu cina recept jak vařit čínu čína nejlepší čína z králíka recept na čínu čina po česku recepty recepty ze soji




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty