Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 557 kJ / 2 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 29,36 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 412,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme suché přísady, poté přidáme jogurt, med a jablka.
Krok 2: Vejce oddělíme od bílků, vyšleháme sníh a přidáme do hotového těsta.
Krok 3: Pečeme na 180 °C přibližně 35 minut, pro jistotu kontrolujeme těsto špejlí.
Krok 4: Než nám vystydne korpus, vyšleháme smetanu s cukrem a borůvkami. Na vychlazený korpus dáme polevu a dozdobíme oříšky nebo dalšími borůvkami.
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Moje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 7 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 8 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 11 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 12 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
jablko,
ořechy,
jogurt bílý,
sladidlo,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
borůvky,
ořechy
Komentáře (2)