Židovský řízek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíše to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2018 10:59
6. 3. 2018 10:32
Jj, takto by to mohlo fungovat...
Sice to postrádá původní smysl použití čerstvé strouhanky (že aby strouhanka nebyla tolik nacucaná tukem), chrumkavé to asi bude
No, kdo ale někdy mixoval jako houžev houževnaté rohlíky, tak si příště místo použití čerstvé strouhanky raději cvakne cholagolu, že
6. 3. 2018 08:33
5. 3. 2018 23:40
PANKO jsme s kolegy po korespondenci v SZ uvažovali vyrobit, ale k realizaci už nedošlo...
Strouhanka z nevysušených rohlíků je známá věc, ale ve výsledku se PANKO nevyrovná...
To už se mu více podobá kukuřičná strouhanka
Nadja:
PANKO obal je ale v jedné věci máte pravdu:
Výsledný efekt je výborný, ale až tolik neodpovídá vynaloženým financím.
No, PANKO je jiné, PANKO je lepší, ale obávám se, že blahořečení se v ČR PANKO nedočká
4. 3. 2018 10:20
cecilka: kyselina? - v rcp je přece uvedena: ocet (citron, ananas, víno)
4. 3. 2018 08:44
4. 3. 2018 02:09
Před pár týdny jsem se setkala s výrazem PANKO strouhanka. Tak jsem trochu googlila:
https://www.susi.cz/vyrobek/daruma-panko-strouhank...
Mimo jiné se zde píše: Existují dva typy panka. První „Panko" se vyrábí ze střídky listového chleba a má velmi křupavou strukturu. Druhý typ se nazývá „Tan Panko" a vyrábí se z celého bochníku včetně kůrky.
Jen teď zase nevím, co je listový chleba - a strejda google neporadil.
13. 2. 2018 19:17
a) pisatele rozesmátého až tak, že mu smíchy zaskočilo a pro nedostatek kyslíku se poněkud nezvykle vybarvil...
b) pisatel se rozčílil až tak, že se poněkud nezvykle vybarvil a vzteky zezelenal...
No a cecilka: si patrně nepřečetla na co kliká, že
***
cecilka:
Slůvko "zakápneme" je terminus technicus a v žádném případě neznamená "...potom poliala, kyselinou, keďže ste nenapísali akou, použila som sírovú..." A i kdybyste nečetla SUROVINY a zakápla koncentrovaným utrejchem (čili 98% H2SO4) tak flákota nanejvýš na povrchu zlehoučka zčerná, ale avšak nikam nezdrhne Nejsem přece Viktor Čistič, že byť se leckdy, co se množství jídla dotejká, jako kyselina chovám
Dámy díky už dlouho jsem se tak nepobavil
13. 2. 2018 18:33
13. 2. 2018 18:19
13. 2. 2018 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 4 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 23 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 17 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 2 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 4 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 5 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 14 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 15 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pečeme s Ivou: Snadné farmářské bagety s celozrnnou moukou jsou krásně nadýchané a po ochutnání si je zamiluje celá rodina
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
Další recepty
Tématické fráze: panko strouhanka co je pánko strouhanka pánko strouhanka recept co je to panko strouhanka panko strouhánka panko panco strouhanka pankostrouhanka židovské řizky co to je pánko strouhanka zidovska rostena recept na panko strouhanku recept na pánko strouhanka co pouzit misto strouhanky co je pankostrouhanka panko strouhanky banko strouhanka panco je panko strouhanka recepty s panko strouhankou co znamena obraceny smajlik
Suroviny: roštěnec nízký, česnek, ocet, olej, sůl, mouka, vejce,
Židovský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZENw
11 názorů