Chleba s nivou a klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 239 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 65,43 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 15,19 g |
Sacharidy | 419,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná se budete divit, že poměr cukru a soli je stejný - niva je dost slaná.
PL - POLÉVKOVÁ LŽÍCE, ČL - ČAJOVÁ LŽIČKA
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2009 20:28
Tak já to příště zkusím podle tohoto receptu, jen musím koupit to sušené mléko, obyčejně ho doma nemívám.
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
17. 10. 2009 19:44
Ahojky já jsem vyhodila 3 chleby než se mi začlo vést a nevzdala jsem to,tenhle měl uši ,ale fakt chutnal
17. 10. 2009 19:42
Elizo nermuť se,jak já byla nešťastná z prvních chlebů...,musíš to zkoušet a zkoušet...Taky si myslím jako Cathleen že je tam moc droždí,taky se mi propadl chleba když jsem ho dala víc..
17. 10. 2009 19:28
Ale no, tak se nic neděje. Taky už jeden chleba ode mne skončil v koši. Příště se povede. Já se denně učím s pekárnou a dneska jsem dělala nedělní bábovku od Cathllen a ikdyž mi říkala, že ta pekárna, co mám to nějak neumí, šla jsem do toho a výsledek jsem jí tam nafotila. Tak příště
17. 10. 2009 19:14
Nepovedl. Ale dělala jsem ho nakonec podle jiného receptu, takže to sem vlastně nepatří.
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
17. 10. 2009 18:58
Elizo, mně by také zajímalo, jak se ti chlebík povedl. Jollka tady má (podle mě) zbytečně moc droždí, možná i proto se jí chlebík při pečení mírně propadl.
17. 10. 2009 18:46
Elizo, myslím, že se nic nestane, když to tak necháš a myslím, že už to máš stejně hotové, co? A za chodu to určitě nejde. Taky se mi to stalo, já jsem ještě takový začátečník a vůbec nic se nestalo, chleba byl dobrý Jo a jako Jiřka, já taky nenastavuji velikost chleba
17. 10. 2009 16:32
Jiřinko, děkuju, ono mi to stejně přenastavit nejde. Tak uvidíme, jak to dopadne...
17. 10. 2009 15:43
Já myslím,že to není na závadu,já hmotnost snad ani ještě nenastavovala...
17. 10. 2009 15:34
PROSÍM O DRUHOU RYCHLOU RADU - už to pravděpodobně kyne a všimla jsem si, že jsem nenastavila hmotnost. Je tam 1000 g a já bych potřebovala 750. Můžu to přenastavit v průběhu? Udělali byste to... abych tu pekárnu nějak nepoblbla.
Děkuji.
Děkuji.
17. 10. 2009 14:49
Mirčo, moc děkuji . Tak já jdu na to, ale moc nadějí tomu nedávám. Já a přístroje... a technicky zdatnější polovina tu není...
17. 10. 2009 14:45
Elizo,pekárna hněte a po určitém čase se ti ozve zvukový signál(pípání,pískání,..dle typu DP),zvedneš víko,šupneš dovnitř klobásku a o další se postará zase pečka.
17. 10. 2009 14:30
PROSÍM O RYCHLOU RADU... Chci poprvé použít pekárnu a všude se píše, že některé suroviny (tady konkrétně klobása) se mají přidat po zaznění signálu... To znamená, že se těsto hněte a pak se až před kynutím přidá klobása, nebo jak? Nemohla bych to tam prostě všechno naházet a pak zapnout program (jestli ho teda najdu...)
DĚKUJI .
DĚKUJI .
12. 6. 2009 14:49
Super recept, už mám aj ja pekáreň a je to bomba vec....ja som robila naposledy to isté čo ty, akurát som tam dala slaninku a bolo to výborne, a k nive dávam aj kúsok cesnaku :o)
11. 6. 2009 23:18
Tak to jsou ty okamžiky, kdy lituji, že nemám pekárnu, a kdy ukládám, protože si můžu recept vyzkoušet u mámy na chalupě o dovolené...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Další recepty
Tématické fráze: domací klobásy chleba s nivou chléb s nivou domaci klobasa domaci chleba s nivou domácí chléb s klobásou domácí chléb s nivou pizza chleba s nivou domácí pekárna chléb s nivou doma chleb s klobasou chleb s nivou s domaci pekarny rozpeky z domácí pekárny pizza chléb s nivou domácí chleba s klobasou rozpek z domácí pekárny niva chléb pekárna klobas chleba z nivou chleb s klobasou z dom.pekarny chléb z domácí pekárny s nivou
Suroviny: olej, voda, sýr niva, sůl, cukr, mléko sušené, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí, klobása
Chleba s nivou a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0oB
20 názorů