Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 799 kJ / 1 864 kcal
Bílkoviny55,62 g
Tuky19,82 g
Vláknina31,90 g
Cholesterol15 mg
Sodík4 998 mg
Sůl12,40 g
Sacharidy349,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

sekule

10. 3. 2014 12:44

cathleen: děkuji stačí:-)

cathleen

10. 3. 2014 11:56

sekule: hladká mouka je obyčejná hladká (jak jinak ji mám nazvat?).

sekule

10. 3. 2014 11:00

dotaz na 130g hladké mouky je mouka hladká, nebo mouka hladká chlebová dík :-)

Pekliska

1. 2. 2014 14:26

Můžu dát místo klíčku dýni,sezam,a len nebo slunečnici.nemůžu dát místo toho bramboráku jeden nastrouhaný brambor?děkuji za radu...:-p

cathleen

26. 4. 2012 09:33

Daja: neudělalas špatně asi nic, chlebík se takhle propadne, je-li v něm příliš mnoho droždí nebo tekutin. Droždí je v receptu málo, tím by to být nemělo. Spíš si myslím, žes měla kupovaný kefír, mám pravdu? Ten je trošínku řidší, než domácí, který požívám, a tak je potřeba ubrat asi 2-3 lžíce z odměřené vody. Dopíšu to do receptu;-)

Daja

25. 4. 2012 19:09

Chlebík moc dobrý,ale mně se propadl. Byl až k vrchu mísy,ale najednou šup a prostředek byl dole. Co jsem mohla udělat špatně

Simona Skolakova

28. 7. 2011 07:46

cathleen:tento chlebík jsem pekla v neděli byl super,že pro velký úspěch jsem ho pekla včera znova přidala jsem včera ještě trochu slunečnicových semínek;-)dávám bod a plně doporučuji +1:yes:;-)

cathleen

20. 9. 2010 07:46

Lucííísku, chlebík jsme měli dva dny, byl výborný. A ty rohlíky? Potřebovala bych vidět recept, podle kterého je maminka dělala...najdeš mi ho, prosím? Pak ti písnu, proč si myslím, že byly ztvrdlý. (Mamka je mohla třeba i při pečení v troubě vysušit - i to stačí, aby rohlíky brzo tvrdly.)

Luciiisekk

18. 9. 2010 20:59

Dobrý den. Chci se zeptat,jak dlouho vydrží chlebík měkký ? Mamka dělala rohlíky,ale druhý den byly tvrdý. Čím to může být ? :)

cathleen

14. 7. 2010 20:52

Pšeničné klíčky se běžně dají koupit ve zdravé výživě a jsou to takové světlé šupinky. Jsou výborné i lehce opražené, pak chutnají jako oříšky;-)

san

11. 7. 2010 13:08

Prosím o radu.Nikdy jsem nepoužívala a tak ani nevím kde koupit pšeničné klíčky,popř.jak vypadají?díky:-8

cathleen

29. 6. 2010 15:49

Myslím tenhle Bramborák v prášku Natura - na fotce http://www.primapekarna.estranky.cz/fotoalbum/chle...
Chlebík báječně ochutí i ovoní.

moni37

29. 6. 2010 12:22

myslíte bramborvé těsto?:-(

ja0411

10. 6. 2010 15:35

Dnes peču podruhý,je výborný:yes::-!:-!:-!Posílám bodík a díky za príma recept:-p:-!

JanaDorazinova

20. 12. 2009 18:14

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: celozrnný chléb z domácí pekárny domácí chleba recepty pekárna chleba chleba recept celozrnný chléb domácí chleba domácí pekárna celozrnný chléb domácí chléb domácí celozrnný chléb celozrnný chléb z pekárny chleba z domácí pekárny celozrnný chléb recept chleba celozrnný chléb domácí pekárna pekárna na chleba pekárna chleba recepty domácí pekárna chleba recepty na domácí chleba recepty na chleba celozrnny chleba

Suroviny: kefír, voda, bramborák v prášku, sůl, olej olivový, cukr, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná jemná, klíčky pšeničné, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

70% Celozrnný chleba z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mw2O