Italský bramborový chléb s parmezánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 575 kJ / 4 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,86 g |
Tuky | 238,04 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 378,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Receptem jsem se nechala inspirovat v časopisu Albert, jen jsem si malinko obměnila ingredience. Vím, receptů na bramborový chléb jsou tu spousty, ale žádný s parmezánem, tak jsem si dovolila přidat i tento.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2017 18:32
14. 8. 2017 18:23
14. 8. 2017 18:23
14. 8. 2017 10:54
13. 8. 2017 19:02
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové šneky
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 14 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 1 hodinou
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 4 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 4 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 4 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Italský sníh, merinque, má specifický způsob přípravy za použití cukrového rozvaru
Další recepty
Tématické fráze: kváskový chléb recept s pármazánem kváskový chléb s parmazánem italský chléb s parmazánem recepty parmezán chleb s parmezanem
Suroviny: voda, droždí čerstvé, cukr krupice, máslo, olej olivový, vejce, sůl, rozmarýn, semínka slunečnicová, sýr parmazán strouhaný, mouka hladká
Italský bramborový chléb s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0BP
5 názorů