Pikantní kuřecí směs à la čína
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,31 g |
Tuky | 12,15 g |
Vláknina | 13,87 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 61,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2017 17:42
No - nejsem bůhví jaká kuchařka a proto nerada kritizuji recepty, dokud je nevyzkouším, ale zde musím. Pokud já budu připravovat "čínu" , musím mít všechny suroviny připraveny předem. Nevěřím tomu, že bych to vše podle tohoto receptu stihla připravit při vaření.
7. 11. 2017 21:38
Lenunka: no vím jak dlouho jsem to vařila celkově a půl hodiny to nebylo tak ikdyby hodinu ať nežeru
7. 11. 2017 21:35
MiskaM: tady vůbec nejde o to, co se mě osobně líbí nebo nelíbí, já Vás jen kolegiálně upozorňuji na to, že máte v receptech krávoviny. Jakákoliv začínající kuchařka, která bude čínu dělat 1,5 hodiny, spláče nad výdělkem, a to Vaší vinou. O tom to je
7. 11. 2017 21:33
Lenunka: nevim proč by měla jako hořet kuchyň to říkám jak jsem psala vám ve zprávě
7. 11. 2017 21:32
casino: no to už jsem ani nerozebírala radši, dát si na pánev rozpálit trochu oleje a mezitím očistit a nakrájet na nudličky kilo masa, to už asi hořela kuchyň.
7. 11. 2017 21:07
MiskaM: Nikto nespochybňuje, že si u vás doma každý pochutnáva. Len niektoré Vaše výtvory udivujú - s tým ste mohli rátať, že ak zverejníte nejaký recept, že sa k nemu ľudia budú vyjadrovať. Väčšinou sa vyjadria trochu skúsenejší kuchári a kuchárky. Na druhej strane - nikto učený z neba nespadol.
7. 11. 2017 21:04
Lenunka: a jinak maso vysušený nemám takže asi tak ono kdyby jste ji ochutnala tak si myslím že budete mluvit jinak on obrázek sice možná jiným kazí vzhled ale chuťově vše mám dobrý i dokonce tu Čínu
7. 11. 2017 21:01
Lenunka: zajímavý jé že jste dost rypava a furt se vám neco nelíbí. u nas si každý pochutná na mém jídle
7. 11. 2017 20:55
Zaplaťpámbů že jsem nebyl na PC, neb za případný koment bych (k radosti mnohých) letěl z TOPek jak rom z hospody
Dívky, nedivte se až neprojdete futry...
Lenunka: a zizala: kvůli svatozáři a MiskaM: kvůli hypertrofovanému sebevědomí stran kuchařského umění
***
Lenunka:
Děvče zde vaří z kila! masa Takovou pánev bych chtěl mít...
Já dělávám vzdáááleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch... asi z polovičního množství a tepelná úprava trvá asi 5 minut
MiskaM:
"Pikantní kuřecí směs à la čína"
No, třeba pokud byste z názvu vygumovala poslední tři slůvka, tak my bychom přestali vidět rudě a na rcp ani neklikli...
Dívky, nedivte se až neprojdete futry...
Lenunka: a zizala: kvůli svatozáři a MiskaM: kvůli hypertrofovanému sebevědomí stran kuchařského umění
***
Lenunka:
Děvče zde vaří z kila! masa Takovou pánev bych chtěl mít...
Já dělávám vzdáááleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch... asi z polovičního množství a tepelná úprava trvá asi 5 minut
MiskaM:
"Pikantní kuřecí směs à la čína"
No, třeba pokud byste z názvu vygumovala poslední tři slůvka, tak my bychom přestali vidět rudě a na rcp ani neklikli...
7. 11. 2017 19:41
zizala: no já už jsem to ani nekomentovala. Zelenina na bláto a maso vysušené ale " moc dobra cina to byla"
Možná by nebylo od věci to zkusit udělat v papiňáku tak hodku, hodku a půl......né, to už jsem fakt přehnala
Možná by nebylo od věci to zkusit udělat v papiňáku tak hodku, hodku a půl......né, to už jsem fakt přehnala
7. 11. 2017 19:17
zizala: vím co dělám a co vařím a jak dlouho nemam jidlo za 5 minut hotový nemam prsten abych s ním otočila a jidlo bylo hotový. Nejsem sice vyučená kuchařka ale vařím umím takže asi tak
7. 11. 2017 19:13
MiskaM: 1,5 hodiny? Už jste někdy slyšela, že maso "po čínsku" se až na výjimky vaří jen krátce? Začít krájet zeleninu, když máte maso v pánvi, je základní chyba. Vše musí být připravené předem, aby pak práce šla ráz na ráz. Maso se jen opéká, nemělo by se dusit. Je to rychlé jídlo, propána. Vaše recepty popírají základní kuchařské postupy. Číňan by si u vašeho jídla ukroutil hlavu, že tohle jídlo přisuzujete jeho národu
7. 11. 2017 18:32
MiskaM: Aha.
7. 11. 2017 18:32
Lenunka: no tak celkově 1,5 hodiny cca
7. 11. 2017 18:30
MiskaM: já se neptala, jak moc to bylo dobré, ale jak dlouho se to tedy ve skutečnosti vařilo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 14 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Další recepty
Tématické fráze: pikantní cina pikantní kuřecí čína čínská směs pikantni kureci smes cim zahustit cinu kuřecí směs na cinu recepty masová směs čína jak zahustit čínu kuřecí čínská směs kureci cina pikantni cina no pikantní čínská masová směs kuřecí maso a la čína pikantní čína recept čínská směs recept pikantní kuřecí čína recept kuřecí nudličky a la čína pikantni čína z kuřecího masa recept na pikantní kuřecí pánev čínská kuřecí směs
Suroviny: prsa kuřecí, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, kapie, paprika čerstvá oranžová, paprika čerstvá červená, rajče, omáčka sojová, zázvor mletý, směs na čínu, směs na čínu, kečup sladký, česnek, sůl mořská, pepř, semínka sezamová, voda, solamyl, voda
Pikantní kuřecí směs à la čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNOg
17 názorů