Špaldové bagely s brusinkami
Suroviny
Porce: 6 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 49,13 g |
Vláknina | 44,30 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 252,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S čím budou bagely skvěle chutnat k snídani? Dočtete se na mém blogu i s dalšími tipy zde:http://www.vareniste.cz/spaldove-bagely-s-brusinka...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 18 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 54 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: sušenky z celozrnné špaldové mouky s s brusinkami recepty jedná třetina špaldové mouky
Suroviny: droždí, mléko, cukr, máslo, žloutek, mouka špaldová hrubá, mouka špaldová celozrnná hladká mouka, sůl, skořice, ořech muškátový, brusinky, vejce
Špaldové bagely s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0m4
0 názorů