Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 105,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Passata di Cipola (můžeme j nahradit zkaramelizovanou červenou cibulí s feferonkami..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 36 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello plněné žampiony portobello plněné portobello plněné velké žampiony
Suroviny: portobello, těstoviny polévkové, slanina, pepř, pažitka, olej olivový, sýr tvrdý
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
0 názorů