Žampiony Portobello plněné cuketkou

zizala Kuchařka: zizala

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Houby 7 názorů

Suroviny

4 ploché velké klobouky hnědých žampionů porto bello
200 g cukety
oregano
sůl
pepř
citrónová šťáva
trochu strouhaného parmazánu
100 g mozzarelly
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Klobouky hub otřeme vlhkým ubrouskem nebo oloupeme a rozložíme "masem nahoru" (= jako mističku) na plech potřený olejem.

  2. Nohy z hub nakrájíme nadrobno.

  3. Oloupanou cuketu nastrouháme nahrubo a důkladně z ní vymačkáme přebytečnou vodu.

  4. Smícháme nohy z hub, cuketu, parmezán a ochutíme.

  5. Směs rozdělíme na houby, přikryjeme plátkem mozzarelly a pečeme asi 20 minut, až se sýr rozpustí a lehce zezlátne. Ihned podáváme na horké topince, která vsákne šťávu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Žampiony Portobello plněné cuketkou

Tématické fráze: hnědé žampiony recepty žampiony portobello plnene zampiony zampiony plnene cuketou recepty z hub žampiony plněné žampiony portobello portobello recept žampiony portobelo plněné žampiony cuketou houba porto belo žampiony recepty houby porto belo žampion hnědý plnene zampiony s cuketou plnene portobello porto houba porto belo houba houba porto-belo žampiony portobello recept plněné hnědé žampiony

Zapomněl/a jsem heslo