Losí maso na mrkvi a celeru
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,08 g |
Tuky | 17,07 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Losí maso jsem u nás nikde neviděla. Já ho dostala od kamarádky, které maso přivezli známí z Ruska.
Dočetla jsem se, že je bohaté na bílkoviny a velmi zdravé a pokud můžu posoudit, velmi jemné, skvělé maso, trochu podobné chutí srnčímu masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2020 19:39
8. 1. 2020 19:01
8. 1. 2020 17:30
8. 1. 2020 17:12
8. 1. 2020 17:08
8. 1. 2020 12:44
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 8 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 30 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 43 minutami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 55 minutami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 1 hodinou
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 2 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Louhované pečivo: Rady a tipy pro přípravu slaných preclíků a jiných tvarů
Další recepty
Tématické fráze: celer recepty maso na celeru losí maso
Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, cibule, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření divočina, pepř, cukr, mouka,
Losí maso na mrkvi a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXBl
6 názorů