Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota926 kJ / 221 kcal
Bílkoviny2,44 g
Tuky16,80 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol51 mg
Sodík1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem si vymyslela sama a musím říct, že je to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

marbene

7. 5. 2016 15:58

Lososa zrovna mám ,tak určitě vyzkouším.:-):yes:

JanaDorazinova

8. 5. 2013 11:15

jarda Kadic:;-);-) dík

jarda Kadic

8. 5. 2013 11:01

moch: Přečti si,co většinou obsahuje rybí koření:všechno to,co jsi napsal/a.Je tam akorát v některých směsích i glutaman. Dá se však koupit i bez něj;-)

moch

8. 5. 2013 10:36

jak na to můžete sypat takový sajrajty jako koření na ryby. Hnus. Nejlepší losos je klasicky na másle zakáplej citronem, sůl, pepř, nějaká bylinka, třeba petržel, nic víc...

JanaDorazinova

11. 12. 2012 11:43

pytlák: Je, no, ale fakt ceny ryb jsou příšerné a pak máme jíst zdravě:-/

pytlák

11. 12. 2012 07:56

Nejlepší je candát na másle ale ta cena!!!:-8

JanaDorazinova

4. 3. 2012 15:54

herpep: já taky;-)

herpep

4. 3. 2012 14:15

výborný recept, vyzkoušeno a nemá chybu ... děkuji ... :yes:;-):-K

Irena

21. 1. 2012 15:49

Prohlédla jsem si pár receptů a tento mě zaujal nejvíc, takže vyzkouším

JanaDorazinova

5. 10. 2011 17:46

spagetka: naprosto souhlasím!!

pubi: mrkni se na přidaný podobný recept. U mne tady ten losos byla premiéra, takže možná proto byl malinko sušší. Později jsem ještě dělala lososa marinovaného, ten neměl chybu. Opravdu záleží na úpravě. Každopádně u mne zatím vede candát;-)

spagetka

5. 10. 2011 17:41

pubi:losos je vynikající, jemné, růžové masíčko. Prakticky není cítit rybinou, je jemné a šťavnaté - mně sušší nepřipadá, ale je fakt že záleží na volbě úpravy, má málo kostí. Nejlepší úprava je jen trochu kmínu a citron, aby se nepřebila jemná chuť, ale to už záleží na chuti každého.
Každopádně losos a pstruh jsou u nás nejfrekventovanější ryby :-p:-p:yes::yes:
Jo a koukám, že jsem tu nehodnotila - jo, takhle ho máme moc rádi :-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova

5. 10. 2011 17:34

pubi: Jemné, malinko sušší maso, ale velmi křehké. Záleží však na úpravě;-) Teda, aspoň podle mne;-)

pubi

5. 10. 2011 17:04

ahojik lidicky potrebovala bych vedet charakteristiku lososa( chut atd)prosim ozvete potrebuju to vedet jeste dneska dikys mooc

JanaDorazinova

6. 9. 2011 17:50

Ervin Samper: díky moc, nebyla jsem tady a jsem moc ráda, že můj recept někoho inspiroval.;-)

Ervin Samper

4. 9. 2011 10:57

Vynikajici-mohu jedine doporucit!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: losos recepty recept na lososa příprava lososa s kůží recepty losos s kůží losos filet s kůží recepty recepty na filety lososa s kůží připrava lososa jak připravit lososa recepty na lososa pohlreich losos s kůží recept recepty ryby losos losos steak smažený losos losos recept losos příprava smažený losos recept recept losos jake koreni na lososa losos s kůží recepty obaleny losos

Suroviny: losos, mouka hladká, koření na ryby, máslo, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Losos na másle v rybím koření a mouce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xnpP