Losos na másle v rybím koření a mouce

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Ryby 25 názorů

Suroviny

Steak lososa
2 lžíce hladké mouky
lžička rybího koření
2 lžíce másla
sůl
trošku citronové šťávy
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lososa si osušíme do papírového ubrousku, mírně osolíme a pokapeme citronem. Pak obalíme v mouce smíchané s rybím kořením ze všech stran a usmažíme na másle do růžova.
    Podáváme s bramborem, nebo zeleninovým salátem, možno také s bramborovým salátem.

Poznámka

Recept jsem si vymyslela sama a musím říct, že je to moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Losos na másle v rybím koření a mouce

  • marbene marbene

    Lososa zrovna mám ,tak určitě vyzkouším.:-):yes:

    Odpovědět

  • jarda Kadic:;-);-) dík

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    moch: Přečti si,co většinou obsahuje rybí koření:všechno to,co jsi napsal/a.Je tam akorát v některých směsích i glutaman. Dá se však koupit i bez něj;-)

    Odpovědět

  • moch moch(neregistrovaný)

    jak na to můžete sypat takový sajrajty jako koření na ryby. Hnus. Nejlepší losos je klasicky na másle zakáplej citronem, sůl, pepř, nějaká bylinka, třeba petržel, nic víc...

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova(autorka receptu)

    pytlák: Je, no, ale fakt ceny ryb jsou příšerné a pak máme jíst zdravě:-/

    Odpovědět

  • pytlák pytlák(neregistrovaný)

    Nejlepší je candát na másle ale ta cena!!!:-8

    Odpovědět

  • herpep: já taky;-)

    Odpovědět

  • herpep herpep(neregistrovaný)

    výborný recept, vyzkoušeno a nemá chybu ... děkuji ... :yes:;-):-K

    Odpovědět

  • Irena Irena(neregistrovaná)

    Prohlédla jsem si pár receptů a tento mě zaujal nejvíc, takže vyzkouším

    Odpovědět

  • spagetka: naprosto souhlasím!!

    pubi: mrkni se na přidaný podobný recept. U mne tady ten losos byla premiéra, takže možná proto byl malinko sušší. Později jsem ještě dělala lososa marinovaného, ten neměl chybu. Opravdu záleží na úpravě. Každopádně u mne zatím vede candát;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    pubi:losos je vynikající, jemné, růžové masíčko. Prakticky není cítit rybinou, je jemné a šťavnaté - mně sušší nepřipadá, ale je fakt že záleží na volbě úpravy, má málo kostí. Nejlepší úprava je jen trochu kmínu a citron, aby se nepřebila jemná chuť, ale to už záleží na chuti každého.
    Každopádně losos a pstruh jsou u nás nejfrekventovanější ryby :-p:-p:yes::yes:
    Jo a koukám, že jsem tu nehodnotila - jo, takhle ho máme moc rádi :-p:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • pubi: Jemné, malinko sušší maso, ale velmi křehké. Záleží však na úpravě;-) Teda, aspoň podle mne;-)

    Odpovědět

  • pubi pubi(neregistrovaný)

    ahojik lidicky potrebovala bych vedet charakteristiku lososa( chut atd)prosim ozvete potrebuju to vedet jeste dneska dikys mooc

    Odpovědět

  • Ervin Samper: díky moc, nebyla jsem tady a jsem moc ráda, že můj recept někoho inspiroval.;-)

    Odpovědět

  • Ervin Samper Ervin Samper(neregistrovaný)

    Vynikajici-mohu jedine doporucit!

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: losos recepty recept na lososa příprava lososa s kůží recepty losos s kůží losos filet s kůží recepty recepty na filety lososa s kůží recepty na lososa pohlreich jak připravit lososa připrava lososa losos s kůží recept recepty ryby losos losos steak smažený losos losos recept smažený losos recept losos příprava recept losos losos s kůží recepty obaleny losos losos

Zapomněl/a jsem heslo