Domažlický bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,30 g |
Tuky | 175,48 g |
Vláknina | 29,16 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 198,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramborák je výborný teplý i studený.
Recept je podle receptu z knihy Kuchařka pro krkonošského medvěda (nakl.Dona)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2021 20:34
ajahn: A to jste se registroval jen kvůli té jedné poznámce k receptu, který tu je už 11 let
25. 1. 2021 19:44
ajahn: dejte receptpřečtěte si poznámku
25. 1. 2021 19:29
Tohle je domažlický báč a ne bramborák!
26. 7. 2009 18:59
Co voní bramborákem - je naše +
25. 7. 2009 13:24
Cathleen, super! Po našemu zase- chudobnica
25. 7. 2009 11:43
nádherné - u nás (plzeňsko) je to známé jako "Hluchec" jen ze syrových brambor +
25. 7. 2009 11:40
Tento receptík znám pod názvem Bramborová buchta také někdy dělávám tak vím ,že je vynikající doporučuji
25. 7. 2009 11:23
Jé, Bibi, a já hledala podobný a nenašla
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
25. 7. 2009 09:51
Cathleen, chtěla bych k tobě na stravu Tento recept neznám
25. 7. 2009 09:24
Cathleen, taky dělávám a znám, u nás se tomu říká Krkonošský toč a je to fajn, že se to strčí do trouby a nemusí se stát u smažení.Krom jiného je to moc dobrý-u receptu ho mám vyfocený. Dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 5 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 30 minutami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 33 minutami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 42 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 44 minutami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 46 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 hodinou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Dort ve tvaru srdce i bez speciální formy. Názorné video se skvělou vychytávkou ukáže, jak na to
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: bramborová buchta z plzeňska pečený bramborák bramborák z droždí bramborák pečený v troubě krkonošsky toč staročeský hluchec bramborák bramborák s droždím bramborák s kváskem starocesky bramborak výborný bramborák bramborák recept bramborák pečený báč hluchec krkonošský báč recept bramborový toč bramborak s droždí bramborový toč bramborák droždí
Suroviny: brambory, brambory, česnek, vejce, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, škvarky, droždí, cukr, mléko, array
Domažlický bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQZA
10 názorů