Gulášová polévka z masových knedlíčků
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 077 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,95 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 11,29 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 46,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerstvý libeček ze zahrádky, darovaný nebo koupený lze uchovat v mrazáku - lístky (omyté a osušené) naskládám do malé skleničky. Vejde se jich neuvěřitelné množství, pěkně napěchovanou skleničku uzavřu víčkem a uložím do mrazáku. Dávám tak i kopr a jiné bylinky. Dle potřeby vidličkou trochu podrtím a drť vysypu rovnou do polévky. Libeček krásně voní a má stále zelenou barvu, v sáčku vyschne, zešedne a ztrácí i vůni. Pokud dáte kousky otrhané natě do skleničky s vodou na okno znovu obrazí a máte i čerstvý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2020 16:49
15. 5. 2020 16:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 34 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 9 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, vývar hovězí, brambory, mouka, libeček
Gulášová polévka z masových knedlíčků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA7w
2 názory