Postup přípravy
	Krok 1: Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet.
	Krok 2: Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova.
	Krok 3: Přidáme porce masa, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
	Krok 4: Když je maso měkké, vyjmeme ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme. Příloha-knedlík, brambor, rýže, lze cokoliv.
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Beskydský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZZ
Moje poznámka
					
				
Beskydský králík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLZZ
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							králičí plec, 
						
						
							úprava králíka, 
						
						
							kralici plec s hrudi recept, 
						
						
							králík na kyselo, 
						
						
							úprava štiky, 
						
						
							jak upravit králíka, 
						
						
							čina z kralika, 
						
						
							beskydský řízek, 
						
						
							králičí plec s hrudí, 
						
						
							kralici plec recept, 
						
						
							recepty na úpravu králíka, 
						
						
							vynikající králík, 
						
						
							králík recepty, 
						
						
							králičí hrudí, 
						
						
							králičí plec recepty, 
						
						
							úprava králičího masa, 
						
						
							králík na čínu, 
						
						
							kyselo z kralika, 
						
						
							králičí mor, 
						
						
							recept na úpravu králíka
						
					
						Suroviny:
						
							maso králičí, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)