Papriková pasta do zásoby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 21 185 kJ / 5 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,00 g |
Tuky | 168,40 g |
Vláknina | 124,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,29 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 776,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2020 22:25
Můžu se zeptat, předem se omlouvám za neznalost začátečníka, na co je v receptu použito Deko? Jestli je tam nutné až nějakého důvodu, nebo jde jen o chuť. Děkuji
17. 8. 2020 18:35
Zdenka1: ...není vůbec zač, já děkuji za důvěru a vyzkoušení , jsem rád, že se recept ujal i do budoucna
13. 8. 2020 14:08
Gramáž surovin jsme dodrželi, ale změnili jsem výrobní postup. Cibuli jsme orestovali na oleji, pak společně s paprikou podusili. Navíc jsme přidali ještě chilli papričky. Nakonec rozmixovali. U nás jdou na odbyt různé paprikové pasty jako příloha ke všemu. Po vyzkoušení tvého receptu je již nebudeme kupovat v obchodě, ale uděláme si vlastní. Moc děkujeme za recept
18. 7. 2020 09:23
Eja57: ...chuťový asi ne, ale v rychlosti ano ...než nakrájím kilo cibule a 4 kila paprik... ...a ta konzistence pasty z jemného mletí je
18. 7. 2020 08:19
Jiří, mám dotaz - je nějaký ( chuťový třeba) rozdíl proti asi používanějšímu postupu tj. nemlít, jen na kousky nakrájet a rozdusit do měkka a ve finále projet tyčákem na kaši???
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 30. 4. 2024 14:08
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 19 minutami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 2 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 2 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Wafflando uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí
Další recepty
Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, olej, cukr, sůl, ocet, deko
Papriková pasta do zásoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3mV
5 názorů