Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Deko - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40,00 g
Sůl100,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

60 min

Milotické okurky bez vařeného nálevu Videorecept

Milotické okurky bez vařeného nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K přípravě milotických okurek není třeba vařit nálev. Do každé sklenice vkládáme suroviny a koření přesně podle receptu a zalijeme jen čistou vodou. Nemáme-li zavařovací…

Hella

50 min

Zelný salát do zásoby Videorecept

Zelný salát do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžete na tomto salátu pochutnat i doma podle…

Merylas

30 min

Křenové zelí Videorecept

Křenové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi čalamády? Tuhle vyrobíte z několika málo surovin - nakrouhaného hlávkového zelí, nakrájené cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek…

Severinka

60 min

"Znojemský" nálev na okurky

"Znojemský" nálev na okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Znojemské okurky - okurky sterilované ve sladkokyselém nálevu - jsou výborné k masu, zapečeným těstovinám, nebo například na chuťovky. Připravte je podle tohoto receptu…

scofiq

60 min

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky Videorecept

Čalamáda - zelí, mrkev, papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Recept na tuto směs křupavé sterilované sladkokyselé zeleniny pochází z Maďarska, ale velmi rychle zdomácněl i u nás. Základem je zelí, cibule, paprika a mrkev, to vše…

savlinka

90 min

Pomazánka na ďábelské toasty

Pomazánka na ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Papriky očistíme, vyjmeme semena, rajčata spaříme a oloupeme. Pak na masovém strojku umeleme papriky, rajčata, česnek i konzervu lančmítu. Doplníme ml. paprikou, kari a…

Kanadské zelí

Kanadské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kapustu, papriku, cibuľu a feferonky narežeme na rezance. Všetky ingrediencie na nálev dáme do veľkého hrnca a privedieme k varu. Do vriaceho nálevu dáme zeleninu a za…

Nakládaná paprika v oleji

Nakládaná paprika v oleji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Milujete papriky a neumíte si představit, že je nemáte zrovna po ruce? Vyzkoušejte recept na nakládané papriky, budete je mít tak vždy po ruce. Skvěle doplní hlavní chod…

tejaja

50 min

Nakládané zelí do klasického sudu

Nakládané zelí do klasického sudu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kyselé zelí je výsledkem každoročního podzimního rituálu v mnoha rodinách. Dobře prokysané, uložené v sudu, proložené jablky pro ještě lepší chuť. Takové, které si s…

tejaja

120 min

Čalamáda bez zavařování

Čalamáda bez zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zeleninu nakrájame a premiešame vo veľkom hrnci a zalejeme octom, olejom a cukrom. Pridáme Deko.Zaťažíme druhým hrncom plným vody a necháme 24 hodín stáť. Plníme do…

Kvašené pikantní zelí

Kvašené pikantní zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí dáme do dostatečně velké nádoby, ve které vše budeme míchat.Mrkev nastrouháme na hrubo, křen na jemno a papriku na slabé proužky. Vše, včetně koření, jablek, kopru…

Sladkokyselé okurky

Sladkokyselé okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do sklenice 0,7 l nejdříve vložíme kopr, listy černého rybízu, tenké plátky křenu, cibule a mrkve. Vkládáme okurky, které postupně prokládáme křenem, cibulí a mrkví. …

Utopenci alá pan Kaplan

Utopenci alá pan Kaplan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní…

Michala77

35 min

Utopené karbanátky

Utopené karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z masa a ostatních přísad uděláne karbanátky. Usmažíme je a necháme vychladnout. Mezitím svaříme vodu s octem, přidáme Deko a čili papričky (počet dle chuti) a…

Dooga

30 min

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin.Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Deko uvaříme podle návodu a horký…

Křupavé okurky bez zavařování

Křupavé okurky bez zavařování

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na zavařování okurek existuje spousta receptů, většina je však pracná. Tento způsob zavařování je na čas méně náročný a hlavně není potřeba zavařovací hrnec, který v…

Danca

60 min

Domácí rybí karbenátky

Domácí rybí karbenátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné a vykuchané ryby povaříme a vychladlé obereme a nameleme na masovém mlýnku.Kdo nemá rád moc mleté, může maso jen obrat - nemusíte mít strach, když tam zůstane…

Papriky plněné zelím Videorecept

Papriky plněné zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Papriky plněné zelím jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně levnějších paprik alespoň pár…

JanaDorazinova

140 min

Zavařené okurky + nálev

Zavařené okurky + nálev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na spodek sklenice dáme 2 - 3 kolečka mrkve, petržele, cibule a kousek kopru, naskládáme očištěné okurky do půlky sklenice a znovu dáme zeleninu, ale už bez kopru,…

Zdenka +++

60 min

Zavařená červená řepa

Zavařená červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejprve si uvařím celé řepy, cca 10-15 minut, dle velikosti. Zásadně neloupu! Nakrouhám na struhadle či robotu řepu a mezitím také křen (nahrubo). Řádně promíchám.…

sarkap

120 min

1 2 3 4

Marie

Nejnovější recepty Více