Mleté lasagne/lazaně
Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,74 g |
Tuky | 266,90 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je základní recept. Je výborný, když se do směsi přidají třeba žampiony, papriky, kukuřice ... nebo místo goudy se použije uzený sýr, česnek taky nic nezkazí ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 12:04
Snadné, rychlé a moooc dobré. Jen jsem přidala trochu mrkve a celeru.
26. 1. 2021 00:15
lenkadra: Dekuji.
25. 1. 2021 22:27
Veronika.Hrozna: sýr je v každé vrstvě (lazaně, omáčka, sýr, omáčka, lazaně ...) a lazaně jsou prostě suché pláty v krabičce a předvářet se nemusí
23. 1. 2021 18:17
magdalenka: Vyzerá, že ano. Inak by sa to asi nedalo, takto pokrčiť pred plnením. Syr je iba navrchu. Autorka prezradí!
23. 1. 2021 16:51
Já lasagne nikdy nepředvářím, ať používám jakoukoliv značku. Podle mě to není potřeba, "uvaří" se v omáčce a v bešamelu (nemíchám bešamelovou omáčku s boloňskou dohromady, ale střídám je mezi jednotlivými vrstvami lasagní). Casino má ale pravdu, že pečení by mělo být delší. Není to žádná věd - stačí do lasagní vbodnou dvouzubou vidličku - pokud projede vrstvami lehce, jsou lasagne už dostatečně měkké a je pak už jen na nás, jak moc chceme mít vrchní sýrovou vrstvu opečenou.
23. 1. 2021 16:23
casino: na predposlednej fotke to skrkvané by mohli byť predvarené lasagne...alebo je to syr?
23. 1. 2021 13:31
Mě zaujal bod 2 postupu (Vznikne rádoby bešamel.) poněkud netradiční způsob ale nevyznívá to až tak úplně blbě
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že
23. 1. 2021 09:23
Lasagne predvárate pre vrstvením? Dík.
23. 1. 2021 00:51
snoopdogg: Pročpak Chcete přijít ochutnat???
22. 1. 2021 23:43
Vase prvni jidlo, co jste varila
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bleskové rohlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 21 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové palačinky
Bedrunka17 uvařil před 3 minutami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 10 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 11 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 11 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 12 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 12 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Jedlý papír je jeden ze způsobů moderního zdobení dortů, zákusků a perníčků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, olej, sýr gouda, protlak rajčatový, mléko, mouka hladká, koření adžika, sůl
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
10 názorů