Fettucine se špenátem a prosciuttem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 935 kJ / 2 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,08 g |
Tuky | 28,90 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 383,04 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 6 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 7 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 7 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 8 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 10 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Další recepty
Suroviny: těstoviny, olej olivový, prosciutto, cibulka jarní, špenát, ocet vinný, cukr krystal, parmazán, sůl, pepř
Fettucine se špenátem a prosciuttem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KK5n
0 názorů