Vepřové srdce v jemné omáčce
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně taková, jaká na vás čeká na konci tohoto receptu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 821 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 120,14 g |
Vláknina | 24,41 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2022 17:11
28. 2. 2022 12:03
1. 2. 2022 21:49
1. 2. 2022 17:54
1. 2. 2022 09:40
31. 1. 2022 22:54
31. 1. 2022 22:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 44 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 18 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit karamelizovanou cibulku? Video ukáže originální přílohu z obyčejné cibule
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Další recepty
Suroviny: srdce vepřové, mrkev, celer, petržel, koření nové koření, pepř, jalovec, bobkový list, cibule, sůl, cibule, špek, máslo, cukr hnědý, hořčice, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana ke šlehání, smetana zakysaná
Vepřové srdce v jemné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMOr
7 názorů