Špenát z medvědího česneku s pomazánkovým máslem a ztraceným vejcem
Tato příprava medvědího česneku, je podobná klasickému špenátu, s tím rozdílem, že na zahuštění použijeme pomazánkové máslo a nebudeme potřebovat žádný prolisovaný česnek na dochucení. Bylinka se o skvělou chuť postará sama.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,46 g |
Tuky | 44,13 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 766 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2022 10:58
15. 4. 2022 09:01
Ale takto to určitě nezkoušej
V surovinách je to rozepsané:2 cm plátek másla a 1 lžíce oleje.
Na pomazánkovém másle s olejem by se neorestovalo vůbec nic.
Já jsem cibulku dělala na rozpuštěném 2 cm širokém plátku obyčejného másla(foto surovin)se lžící oleje.Pomazánkové jsem přidala pouze na zahuštění podušeného špenátuDávám ho i do dušené mrkve
15. 4. 2022 08:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 17 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 45 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 45 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 46 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 4 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Palačinky skvěle chutnají se špenátem a sýrem. Můžeme je dokonce zapékat. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty na tuto pochoutku
Další recepty
Suroviny: list medvědího česneku, vývar masový, máslo, olej, cibule, vejce, pepř mletý, sůl, vejce, vejce, olej
Špenát z medvědího česneku s pomazánkovým máslem a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R2pL
3 názory