Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Pečená vepřová krkovice chutná v jakékoliv podobě. Tady vám přinášíme recept na její úpravu v pomalém hrnci. Maso je ozvláštněno nejen chutí medvědího česneku, ale navíc podobou copánku, který potěší i vaše oko.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 28,89 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 34,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medvědí česnek můžeme nahradit čerstvými špenátovými listy.
Na sepnutí použijeme 3 ks bambusových párátek.
Takto připravené maso můžeme také péct v klasické troubě na 180 °C cca 45-60 minut. Záleží na stáří. Během pečení přeléváme, podléváme a 15 minut před koncem po odstranění víka dopečeme na barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2022 20:55
27. 4. 2022 12:46
21. 4. 2022 10:24
Sousedka má také hrnec Ultra Pro nádobí a nemůže si ho vynachválitJídlo je z něj je prý hezky šťavnaté
21. 4. 2022 10:18
21. 4. 2022 09:44
20. 4. 2022 08:56
20. 4. 2022 08:00
19. 4. 2022 21:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 6 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 11 minutami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, list medvědího česneku, hořčice, pepř mletý, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, omáčka worcesterová, hořčice, vývar masový
Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yoj0
Krkovička v copánku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (10×)