Silvestrovský guláš
Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které dodá guláši chuť. Ten také ozvláštní kyselé okurky a nakládané cibulky.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2022 20:18
RubyRom: "Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla."
No, stejně jako radekhk: majoránku dávám až na závěr, aby se její chuť teplem nesnížila
...a protlak? Ten dávám i na zahuštění a také až nakonec, že aby neměl šanci změnit barvu
No, stejně jako radekhk: majoránku dávám až na závěr, aby se její chuť teplem nesnížila
...a protlak? Ten dávám i na zahuštění a také až nakonec, že aby neměl šanci změnit barvu
30. 12. 2022 15:59
Gulášek vypadá náramně a rozhodně potěší i jindy, nejen o Silvestru.
30. 12. 2022 15:03
Nutně jsem potřebovala zpracovat kousek hovězího, tak jsem ho přidala do guláše.
30. 12. 2022 14:48
radekhk: Nechápu proč máte v mém receptu absenci česneku, když ho tam mám. Proč bych dávala vodu, když dávám vývar, asi jste také přehlédl. Nakrájenou papriku nedávám v polovině vaření záměrně a už vůbec ne cibulky, to by se vše akorát rozblencalo, zeleninu máme rádi , když není jako bláto. Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla. A na otázku co že to je? No prostě guláš v jiné verzi no, jak známo gulášů je mnoho a tento je prostě trochu jiný než klasika.
Nenutím ho nikomu a každý ať si dělá po svém.
Nenutím ho nikomu a každý ať si dělá po svém.
30. 12. 2022 14:41
Marie Svarcova: děkuji
30. 12. 2022 14:32
parádní gulášek, dala bych si
30. 12. 2022 12:01
A to má být co???Tak trochu guláš ,tak trochu katův šleh, technologický postup jak kdyby to vařil učeň...paprika vždy do horkého tuku stejně jako protlak (když už tam musí být)..v silvestrovském guláši mne zaráží absence česneku ..papriky bych dal no v půlce varu stejně jako cibulky ,majoránku vždy na závěr a zalít to jen pivem bez vody , to už raději tu vodu a panáka silné pálenky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bleskové rohlíky
Přidáno před 35 minutami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 20 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 23 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 38 minutami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 10 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 10 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 11 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 11 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 12 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jako silvestrovské pohoštění můžete připravit ovar. Jeho výhodou je, že to zvládnete i v panelákovém bytě
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Další recepty
Suroviny: sádlo, cibule, plec vepřová, roštěnec hovězí, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek, chilli, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pivo černé, vývar hovězí, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibulky sterilované, chléb
Silvestrovský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o22m3
7 názorů