Uzený jazyk v křenovém aspiku
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
Tuky | 142,55 g |
Vláknina | 7,27 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 11,95 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2023 23:33
janatka: Děkuji, u nás také tak
9. 2. 2023 22:50
Teda vypadá to úžasně. Tak u nás by se to sež..... bleskovou rychlostí
9. 2. 2023 14:05
Marie Svarcova: Tak to mě mrzí, u nás tohle mizí rychlostí blesku
9. 2. 2023 08:22
vypadá to velmi dobře a určitě i tak chutná ale mám smůlu, že to nikdo jiný než já v rodině nemá rád
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 49 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 52 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: jazyk hovězí uzený, mrkev, petržel, cibule, bulva celerová, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, ocet vinný, želatina, majonéza, sýr žervé, křen strouhaný, paprika
Uzený jazyk v křenovém aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6nM4
4 názory