Vepřové kostky po bratislavsku
Bratislavské plecko je lahodná smetanová omáčka se spoustou zeleniny, kterou můžeme podávat s těstovinami nebo s houskovým knedlíkem. Pokrájením masa na kostky si délku dušení masa značně zkrátíme.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 014 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,23 g |
Tuky | 40,35 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2023 13:08
7. 8. 2023 06:00
5. 7. 2023 05:42
4. 7. 2023 20:40
5. 3. 2023 15:44
5. 3. 2023 12:43
22. 2. 2023 21:21
22. 2. 2023 09:27
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 54 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, protlak rajčatový, mrkev, celer, hrášek, vývar masový, mléko, smetana na vaření, šťáva citronová, mouka hladká, olej, sůl
Vepřové kostky po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Z2P
8 názorů