Nakládaný bůček II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 037 kJ / 3 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,73 g |
Tuky | 298,31 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 65,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2010 19:48
Děkuji za recept, za týden se vyjádřím
4. 11. 2009 09:58
...absurdná predstava, vydržať týždeň...
4. 11. 2009 09:55
´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...
4. 11. 2009 09:12
Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejítJinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.
4. 11. 2009 08:08
dělám podobně
3. 11. 2009 23:36
Jendo, fotky jsou opět perfektní...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
3. 11. 2009 23:33
03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál"
3. 11. 2009 23:23
Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?
3. 11. 2009 23:13
MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.
3. 11. 2009 23:07
Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako jáje to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra
3. 11. 2009 23:02
Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček je to dobrá mňamka
3. 11. 2009 22:33
Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.
3. 11. 2009 22:05
Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.
3. 11. 2009 22:01
Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné. Jeníčku, bod pro tebe
3. 11. 2009 21:32
Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 6 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 39 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 41 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 50 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Jak naložit rajčata do oleje. Ochucené bylinkami, česnekem a chilli papričkami skvěle chutnají a jsou oblíbeným jedlým dárkem
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept
Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari
Nakládaný bůček II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxRD
27 názorů