Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toastový chléb domácí

Toustový chléb je vlastně polotovar (je ho potřeba opéct) jinak postrádá správnou chuť. Klasický toust chutná čerstvě opečený k snídani nebo s pikantní oblohou a dokřupava zapečený jako rychlé jídlo.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min Bez doby kynutí

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava, Bez doby kynutí)

17. 11. 2023 15:00

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie10 119 kJ / 2 419 kcal
Bílkoviny47,75 g
Tuky130,24 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy257,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nenechte se zmást dlouhou dobou přípravy. Je v ní započítaná doba dvojího kynutí a pak pečení. Na vlastní práci nepočítejte více, jak cca 20 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

19. 11. 2023 07:56

Vypadá dobře :-K:yes:

taddy1 taddy1

18. 11. 2023 12:05

Zkoušela jsem i jiné recepty s menším množstvím tuku a zadělávané vodou, ale ty mě nijak neoslnily. Chytila jsem se zpátky maminčina receptu. Pokud se nesní hned, vydrží dlouho jako čerstvý a je dobrý i bez dalších úprav jen tak samotný. Pokud ale upravuji jako sendviče nebo toasty, už další tuk nepoužívám a úspěch je vždy zaručený. :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 11. 2023 19:11

:-)<3:yes::yes: velmi dobře vypadá a určitě i chutná :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, mléko, kvásek, droždí, bílek

TopRecepty.cz

Toastový chléb domácí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW6k7