Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 839 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 57,41 g |
Vláknina | 13,19 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 21,42 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Další recepty
Suroviny: žampióny, slanina, olej olivový, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice, pasta papriková, vývar masový, smetana, petrželka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
0 názorů