Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínské "Dan-dan" nudle

Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny a aromatické omáčky z typických asijských surovin.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

20. 2. 2024 10:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 911 kJ / 457 kcal
Bílkoviny2,95 g
Tuky11,91 g
Vláknina5,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy78,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Čínská sezamová pasta (zhī ma jiàng) se vyrábí z praženého sezamu - jako náhradu lze použít tahini v kombinaci s sezamovým olejem z praženého sezamu. Sui Mi Ya Cai se u nás dost špatně shání.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pasta sezamová, sojová omáčka světlá, ocet rýžový, česnek, cibulka jarní, med, pepř sečuánský, olej, zázvor, cibulka jarní, fazole černé, víno, cukr, nudle, špenát čerstvý, olej chili,

TopRecepty.cz

Čínské "Dan-dan" nudle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31y5n