Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená polévka s hráškem a cibulí

Z uzeného vývaru můžete s použitím pár dalších surovin vykouzlit vydatnou a silnou polévku, která přijde vhod nejen jako vyprošťovák po dlouhé noci. Její chuť vás zaručeně postaví na nohy.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

19. 3. 2024 14:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie751 kJ / 180 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky4,49 g
Vláknina6,18 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,60 g
Sacharidy10,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 3. 2024 08:26

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso uzené, maso uzené, cibule, hrášek sterilovaný, nať petrželová

TopRecepty.cz

Uzená polévka s hráškem a cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW6Z9