Uzená polévka s kroupami
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou přesnídávku či součást lehčího oběda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 11:58
4. 2. 2019 17:05
Zkusila jsem ji s kroupami, ale nijak zvlášť mě to neoslovilo. S rýží je rozhodně jemnější a tedy i chutnější.
Maso jsem upekla a bylo též jemné, šťavnaté a chutné...
1. 2. 2019 13:34
takto výborná a jemná i upečené maso je jemné chuti, ovšem když nepřidám ostré koření...
8. 11. 2015 12:30
Přidám sem fotku a bodík
2. 1. 2014 02:43
25. 11. 2012 17:02
25. 11. 2012 16:14
25. 11. 2012 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 17 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 7 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 7 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 7 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 8 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 9 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 11 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 12 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
Namáčet kroupy před vařením? Jakou dobu namočení potřebují a jaký to má význam?
Další recepty
Tématické fráze: uzená polévka s kroupami uzená polévka s kroupami recept polévka uzená s kroupami polévka z uzených žeber s kroupami polévka z uzeného masa s kroupami uzena s kroupami uzena polevka s kroupama polévka s kroupami uzena polevka s kroupy uzená polévka uzená polévka s kroupami recepty polévka z uzených žeber uzena polevka z žeber uzená polevka v pomalém hrnci uzena kroupova polevka uzená polévka ze žeber nejlepší uzená polévka s kroupami uzená polévka z žeber s kroupami polévka z uzených žeber v pomalém hrnci recepty uzena polevka
Suroviny: žebra uzená, mrkev, česnek, cibule, koření nové koření, sůl, kroupy
Uzená polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKGl
8 názorů