Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničné klasy

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2009 18:28

Suroviny

Porce: 3 kusy asi po 260 g

Nutriční hodnoty

Energie9 423 kJ / 2 252 kcal
Bílkoviny56,90 g
Tuky68,11 g
Vláknina16,51 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 1,26 g
Sůl3,00 g
Sacharidy344,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

10. 10. 2009 21:16

Myšleno čerstvé droždí, sušeného by ho bylo moc....sušeného se dává přibližně kávová lžička na 500 g mouky.

Anna

10. 10. 2009 21:14

To droždí se myslí obyčejné, nebo usšené. Děkuji. Jinak super recept. Určitě vyzkouším. :-p

Jikotka Jikotka

10. 10. 2009 20:34

Ale to je paráda,to budu muset vyzkoušet :-!:-!:yes::yes::-D

spagetka spagetka

10. 10. 2009 20:01

Jé, to je hezounké:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

10. 10. 2009 20:01

:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2009 20:00

No, tak už jsem to asi pochopila!:-O Ty tu bagetu nerozstříháváš na kousky, ale na té bagětě přímo a ne do konce! A pak vytáčíš doprava a doleva:-O Ta poslední fotka mi to pomohla nějak pochopit. je to tak? Chápu to dobře?

cathleen cathleen

10. 10. 2009 19:35

Přidala jsem ještě fotku focenou proti lístkům, snad vám taky pomůže ve stříhání;-)

pipre pipre

10. 10. 2009 19:16

Cathleen, já na to také zírala a chvíli mi trvalo, než jsem pochopila:-D..ale vypadá to luxusně!:yes:č.4.

cathleen cathleen

10. 10. 2009 19:06

Jani, mrkni na 4. a 5. fotku v pořadí :
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2009 18:51

Vyražený dech mám i já. Ćumím na to už několik minut a sleduji postup. Konečný výsledek vypadá, jako cop ze 3 dílů. Pak vidím, že to mají být nějaké lístečky a tak koukám pořád dokola. Vidím dlouhý díl a na jeho konci něco, jako lísteček a pak znova doleva, ale pořád vidím dlouhý díl za tím lístkem. V popisu máš možná chybičku "a na nůžkama ní stříháme lístky", tak jsem z toho úplně jelen.:-(. Každopádně, jako všechno, co se DP týká to máš výstavní a samozřejmě ++++++(teda, kdybych mohla):-)):-D

Dooga Dooga

10. 10. 2009 18:39

Catleen, jen při pohledu se sbíhají sliny. :-p Bodík máš zasloužený.

Eliza Eliza

10. 10. 2009 18:33

Cathleen, ty mě vždycky vyrazíš dech :-O:yes:. Podobné recepty sice neukládám, protože jsem na pečení "levá", ale o to víc je obdivuju. Krása.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klasy co je klaso klaso klasa klaso recepty dožínkový koláč domácí pekárny diskuze sušené klasy jak vypada klas recepty klaso co je to klaso klasa recepty klas pekárna jak vypada zitny klas recepty z klasa pocet seminek v klasu dožinkový dort dožínkové koláče topklas mouky domaci pekarna

Suroviny: voda, cukr, droždí, sádlo, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, sůl, koření na americké brambory, vejce,

TopRecepty.cz

Pšeničné klasy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5P8