Játra po skotsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,30 g |
Tuky | 13,90 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 34,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2009 09:24
mám veľa receptov na prípravu pečene, manžel ju má veľmi rád. tento spôsob je pre mňa nový, vyskúšala som ho na mužovi, veľmi mu to chutilo.dávam bodík
9. 7. 2009 19:56
Jani R. slaninu jsem vypekla a pak opravdu na ubrousku osušila, ale na množství kalorií to určitě zásadní vliv mít nebude.
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
A souhlasím s Gabinou - chtělo by to whisku, ale s rumem to taky šlo. Manžel to na stupnici 1-10 ohodnotil 10,99 Podle něj - nejlepší játra co jedl +++
3. 2. 2009 12:10
Oldo, možná, že Skoti tak šetří, že nahrazují whisky rumem
2. 2. 2009 20:22
No jo, méně kalorií! Z tohoto důvodu používám kůži od slaniny.Q Čím tvrdší, tím delší dobu se dá recyklovatQQQ ..... Obávám se, že autor jen tak od oka střelil ten RUM. Žeby proto se to jmenovalo "po skotsku" protože Skoti nemají na whisky? Mám rád květák s kakaem, ale játra s vanilkou? No nic, budu muset uvařit...
2. 2. 2009 18:02
Jani určitě proto aby toho tuku a i těch kalorií bylo měně
2. 2. 2009 17:55
Hmmm, asi nic, no, jen asi nechápu, proč se to dělá Ale díky za vysvětlení, Mílo
2. 2. 2009 17:39
Plátky slaniny osmahnu, dám na papírovou utěrku a další utěrkou jemně osuším, odsaju přebytečný tuk. Hotový pokrm tím ozdobím. Co je na tom k nepochopení ?
2. 2. 2009 17:23
Asi jsem fakt blbá, ale umí mi tady někdo vysvětlit, jak mám slaninu "osušit"? Já bych fakt docela ráda viděla na tohle postup, jak se suší slanina v ubrousku Jinak, játru mám ráda na všechny způsoby, ale ten postup...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Banana split
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 21 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 47 minutami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 1 hodinou
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 3 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 3 hodinami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: kančí játra kančí vnitřnosti kančí játra recept kančí játra recepty hovězí játra recept játra z kance recept na kanci jatra recepty z jater hovězí játra recepty játra recepty pokrmy z jater nejlepší recepty z jater pokrmy z vepřových jater nejlepší játra kan jtra recepty játra kanci vnitrnosti recepty játra recept recept kančí játra jatra na pepri
Suroviny: játra vepřová, slanina, mouka hladká, rum, paprika sušená sladká, tabasco, sůl, pepř
Játra po skotsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NG2
8 názorů